NEĆE BITI SARADNJE, PROMENILE SU SE NEKE STVARI: Raspali se Desingerica i Pljugica, sad je zvanično! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.10.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper otvorio sve karte o spekulacijama da više nije u dobrim odnosima sa kolegom.

NEĆE BITI SARADNJE, PROMENILE SU SE NEKE STVARI: Raspali se Desingerica i Pljugica, sad je zvanično! (VIDEO)

Foto: ATAImages

Desingerica i Pljugica

Dragomir Despić Desingerica i Luka Bijelović Pljugica nastupali su pre neko veće u Hangaru na koncertu Nućija i Vojaža. Oni su odmah svojim dolaskom izazvali pometnju i podgrejali sumnje da će doći do razilaženja njih dvojice jer su i na ovaj nastup došli odvojeno, a tokom koncerta stajali su na različitim mestima. 

Republika

Foto: ATAImages

Pljugica i Desingerica

Pljugica je sada bio gost u jednom podkastu gde je iskreno govorio o odnosu sa klegom. Voditelja je zanimalo da li će njih dvojica nastaviti dalje da snimaju, a Pljugica je bio odsečan i rekao da neće biti dalje saradnje između njih dvojice.

- Mislim da neće biti dalje saradnje među nama, ako mene pitaš. Nas dvojica smo sada u okej odnosima, još uvek nastupamo zajedno. Promenile su se neke stvari u odnosu na početak naš. Na početku smo svaki dan po pola dana bili zajedno, a sada je drugačije, ni ne viđamo se toliko više. Zastili smo se odnosa jer smo dva i po meseca za vreme letnje sezone biti zajedno. Ja trenutno imam u planu da radim svoje tri solo pesme. Da li ćemo nastaviti u budućnosti zajedno da radimo ne znam, mnogo tu pitanja ima sada - rekao je Pljugica.

 

 

Podsećamo, kad je Desingerica dao izjave za medije u Hangaru rekao je da drugačije funkcionišu i da imaju druge ljude oko sebe, zbog čega su svi naslutili da može da se desi da razdvajanja skandaloznog dvojca.

- On je krenuo drugačije da funkcioniše, ima neke druge ljude oko sebe, prijaju mu drugi ljudi. Njemu prijaju, meni je sve isto. Isti lik, ista pričica, samo sam prosvetljeniji - kazao je Desingerica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading