ITALIJANKA NA VELIKOJ SCENI PODRŽALA PALESTINU? Svi bruje o ovom POTEZU u finalu Evrovizije! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.05.2024

23:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama širi se snimak munjevitom brzinom!

ITALIJANKA NA VELIKOJ SCENI PODRŽALA PALESTINU? Svi bruje o ovom POTEZU u finalu Evrovizije! (VIDEO)

Foto: Tobias SCHWARZ / AFP / Profimedia

Italijanska pevačica Angelina Mango napravila je haos svojom odevnom kombinacijom tokom svog nastupa na finalu Evrovizije, u delu kad su takmičari inali defile sa zastavama. Obučena u crnu haljinu sa italijanskom zastavom iza sebe, mnogi su nagađali da suptilno podseća na palestinsku zastavu. Ovaj modni izbor pokrenuo je diskusije na društvenim mrežama, sa korisnicima Tvitera koji hvale njen smeo i kreativan nastup, neki je prozvali "Kraljicom koja zna šta radi."

 

 

Svojim talentom, 22-godišnja Angelina Mango pokazala je svoje umeće na evrovizijskoj sceni, izvodeći svoju pesmu "La Noia" koja predstavlja Italiju na takmičenju. Njen nastup označava značajan trenutak jer je prva Italijanka koja predstavlja Italiju na Evroviziji u proteklih osam godina, nastavljajući stope Francesce Michielin koja je predstavljala Italiju u Stokholmu 2016. godine.

Izbor odevne kombinacije i uključivanje italijanske zastave u njen nastup ima simboličan značaj, pokrećući razgovore i tumačenja među gledaocima i fanovima. Mangoova hrabra modna izjava dodala je dodatni sloj dubine njenom moćnom nastupu, ostavljajući trajan utisak na publiku.

Oduševljenje oko nastupa i odevne kombinacije Angelina Mango brzo se proširilo društvenim mrežama, sa fanovima i gledaocima koji izražavaju divljenje njenom kreativnošću i sceničkom prisustvu. Intrigantna kombinacija mode i simbolike zapalila je talas diskusija, dodatno utvrđujući njen uticaj na evrovizijskoj sceni.

Dok se finale Evrovizije nastavlja, nastup Angelina Mango i njena jedinstvena modna izjava će nesumnjivo biti zapamćeni kao istaknuti trenutak u ovogodišnjem takmičenju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading