OVO JE NAJSKANDALOZNIJI NASTUP NA EVROVIZIJI: Svet gleda i ne veruje, Finac se BEZ GAĆA pojavio na sceni!

Autor:

Zabava

11.05.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok prizor u Malmeu!

OVO JE NAJSKANDALOZNIJI NASTUP NA EVROVIZIJI: Svet gleda i ne veruje, Finac se BEZ GAĆA pojavio na sceni!

Foto: RTS/printscreen

Finski predstavnik Windows95man definitivno je obeležio ovogodišnje takmičenje pesmom "Bez pravila". Njegov nastup, koji je bio osmi po redu u finalnoj večeri, izazvao je globalnu pažnju, posebno zbog neobičnih scena koje su se dogodile uživo.

Windows95man je započeo svoj nastup ulaskom na scenu iz velikog jajeta, što je odmah privuklo pažnju gledalaca. Njegova pojava izazvala je različite reakcije, a mnogi su se pitali šta će se dogoditi dalje.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Predstavnik Finske na Evroviziji

U jednom trenutku, Windows95man je odlučio da doslovno interpretira naslov pesme "Bez pravila" i skinuo je pantalone, kao i donji veš, pokazujući golu zadnjicu pred milionima gledalaca. Ova scena izazvala je šok i podelila mišljenja širom sveta.

Naša komentatorka i novinarka Duška Vučinić imala je duhovitu opasku tokom uživog prenosa. "Izgleda da je Let 3 ozbiljno postavio standarde prošle godine, ali oni su bar imali donji veš", rekla je Duška, što je izazvalo smeh kod mnogih gledalaca.

Windows95manov nastup definitivno je privukao veliku pažnju širom sveta, a reakcije na društvenim mrežama bile su žestoke. Mnogi su izrazili iznenađenje, dok su drugi podržali njegovu hrabrost i originalnost.

Iako je nastup izazvao kontroverze, Windows95man je ostavio neizbrisiv trag na ovogodišnjoj Evroviziji, ostavljajući publiku da se još dugo seća njegovog skandaloznog performansa.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading