RASPADAJU SE DESINGERICA I PLJUGICA? Despićeva šok izjava podgrejala spekulacije: ON JE KRENUO DRUGAČIJE...

Autor:

Zabava

07.10.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već neko vreme šuška se da bi moglo da dođe do razilaženja poznatih repera Desingerice i Pljugice.

RASPADAJU SE DESINGERICA I PLJUGICA? Despićeva šok izjava podgrejala spekulacije: ON JE KRENUO DRUGAČIJE...

Foto: ATAImages

Desingerica i Pljugica

Sinoć je u Hangaru održan koncert popularnih repera Igora Panića Nućija i Mihajla Veruovića Vojaža. Njih dvojica imali su nekoliko gostiju, među kojima su bili Dragomir Despić Desingerica i Luka Bijelović Pljugica

Oni su odmah izazvali pometnju i podgrejali sumnje da će doći do razilaženja njih dvojice jer su i na ovaj nastup došli odvojeno, a tokom koncerta stajali su na različitim mestima. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Pljugica

Desingerica je dolio ulje na vatru svojom izjavom za medije, kad mu je postavljeno pitanje kad će ponovo biti viđeni zajedno, jer se u poslednje vreme to jako retko dešava. 

- On je krenuo drugačije da funkcioniše, ima neke druge ljude oko sebe, prijaju mu drugi ljudi. Njemu prijaju, meni je sve isto. Isti lik, ista pričica, samo sam prosvetljeniji - kazao je Desingerica za Telegraf, a onda se našalio zbog peozivki koje stalno dobija povodom udaranja publike patikom u glavu. 

- Bajo, sad ću da pevam balade, neću više ono čukanje u glavu. Sad ću da bacam ruže - rekao je sa osmehom, dodajući da "može da snima balade, ali to ne pravi pare".

Republika

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Desingerica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading