POGLEDAJTE HIT VIDEO NA TIKTOKU! Premijer Srbije Miloš Vučević uporedio dvojicu političara sa automobilom "reno 4", evo o kome je reč (VIDEO)

Autor:

Vesti

14.05.2024

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučević rekao i koga bi sa sobom odveo na pusto ostrvo

POGLEDAJTE HIT VIDEO NA TIKTOKU! Premijer Srbije Miloš Vučević uporedio dvojicu političara sa automobilom "reno 4", evo o kome je reč (VIDEO)

Foto: tiktok/printscreen/srbijasutra

U ovom hit videu na šaljiv način premijer Srbije Miloš Vučević, ministar Ivica Dačić, predsednik SDP Rasim Ljajić, kao i ministarka Milica Đurđević Stamenkovski, odgovorili su koga bi sa sobom poveli na pusto ostrvo.

- Pošto Srbija nema ostrvo nažalost, onda definitivno dvojicu koji su sve živo preživeli, a to su Ivica Dačić i Rasim Ljajić. Oni su pobednici svih vremena kao nekada "reno 4", pobednik vremena. Sa njih dvojicom je zagarantovana povratna karta ka Srbiji- naglasio je premijer Srbije. 

 

@srbijasutra Stvari su prilično jasne u ovom našem videu!😅👌 A koga biste vi poveli na pusto ostrvo?😃🏝️Pišite nam u komentarima!💬🤩 @Милица Ђурђевић #srbijasutra #sns #sps #sdps #ssz #srbijatiktok #tiktok #fyp #viral #follow ♬ original sound - srbijasutra

 

Rasim Ljajić, predsednik SDP, istakao je da Ivica Dačić lepo peva, kako ne bi bilo dosadno, na šta je ministar Dačić otpevao "Živim da preživim".

- Bane Nedimović da bih mogao s njim da pričam o fudbalu do besvesti - rekao je Ljajić.

Dačić je dodao da bi poveo nekoga s kim mogu da se prežive teški uslovi.

- Vučić svakako ne zato što bi nasterao i na pustom ostrvu da radimo tako da neka bude Ivica da peva ako je dosadno da razbije monotoniju - navela je ministarka, prenosi Dnevnik. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Zora

14.05.2024 20:38

Lepo je videti i duhovitu stranu naših političara.

Ena

14.05.2024 20:40

Dačić je kao mačka. Ima devet života. Sve promene je preživeo.

Tanja

14.05.2024 20:45

I pored svih obaveza koje ima Premijer Miloš Vučević nađe vremena za malo šale.

Ljilja

14.05.2024 20:46

Zna se ko pametno razmišlja!