VELJKO RAŽNATOVIĆ STIGAO U PORODILIŠTE SA CECOM! Ponosni tata izustio samo jedno! Čestitke stižu sa svih strana! (FOTO)

Autor: M. P. - D. L.

Zabava

14.05.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodila se u jednoj privatnoj beogradskoj klinici i kako saznajemo, kako mama tako i beba se osećaju dobro.

VELJKO RAŽNATOVIĆ STIGAO U PORODILIŠTE SA CECOM! Ponosni tata izustio samo jedno! Čestitke stižu sa svih strana! (FOTO)

Foto: Republika

U porodici Ražnatović danas je došlo do radosnog događaja jer je Bogdana Ražnatović, supruga sina folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović Veljka Ražnatovića, donela na svet njihovog trećeg sina, Isaiju. 

Porodila se u jednoj privatnoj beogradskoj klinici i kako saznajemo, kako mama tako i beba se osećaju dobro. Ponosni tata stigao je sa majkom Svetlanom Cecom Ražnatović u porodilište, kako bi se uverili da je sve u redu sa majkom, pa je prokomentarisao da priželjkuje da mi sledeće dete bude žensko.

Foto: Republika

Ceca i Veljko stigli u bolnicu

 

Ja živim sada u Titelu. Ovde sam sada dok se spremam za takmičenja. Vraćam se u svoje selo, mene grad više videti neće. Maštao sam oduvek da imam dva sina...ovo treće dete je samo plus. Nadam se sada i jednoj devojčici, posle sinova. Što se Bogdane tiće, nisam siguran koliko može još puta da se porodi, ali svakako da se sa doktorima dobro konsultujemo oko svega toga - rekao je nedavno Ražnatović za medije.

Foto: F.S./ATAImages

Ceca i Veljko Ražnatović

 

Podsetimo, Veljko i Bogdana Ražnatović već su roditelji dvojice sinova, Željka i Krstana, a sada su dobili još jednog naslednika koji će sigurno dodatno obogatiti njihov život. Ovo je svakako velika radost za njih i celu porodicu Ražnatović i Rodić.

Važno je napomenuti da su ovo informacije koje su trenutno dostupne, a javnost sa nestrpljenjem iščekuje detalje o imenu novog člana porodice Ražnatović, kao i fotografije malenog naslednika. Svi želimo novoj bebi Ražnatović srećno detinjstvo i puno zdravlja, uz nadu da će doneti dodatnu radost i sreću svojoj porodici. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading