SVI ZNAJU DESINGERICINU SUPRUGU, A OVO JE PLJUGICINA IZABRANICA: Reper osvojio srce atraktivne brinete, ponovo u sve umešana Maja!

Autor:

Zabava

18.09.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica, šeta pravu lepoticu!

SVI ZNAJU DESINGERICINU SUPRUGU, A OVO JE PLJUGICINA IZABRANICA: Reper osvojio srce atraktivne brinete, ponovo u sve umešana Maja!

Foto: ATAImages

Domaća javnost je već dobro upoznata sa skandaloznim ponašanjem repera Dragomira Despića Desingerice, a u poslednje vreme se sve češće piše i o njegovoj supruzi Neveni Brkljač, koja mu je u svemu velika podrška. 

Republika

Foto: M.P./ATAImages

Pljugica i Desingerica

Nevena je dospela u žižu interesovanja javnosti nakon navodne afere Maje Marinković i Desingerice, a malo ko je znao da je bila učesnica rijalitija "Hotel Maldivi". Desingerica je deo kontroverznog dvojca, a njegov kolega Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica, često zapadne u drugi plan.

O Pljugici se malo toga zna. Pre nego što je krenuo da se bavi muzikom, bio je poznat na društvenoj mreži TikTok kao jedan od najpraćenijih influensera, a danas je pokazao svoju izabranicu Anđelu.

Republika

Foto: Instagram.com

Pljugica sa devojkom Anđelom

Pljugica se uslikao sa Anđelom na odmoru i objavio niz fotografija na svom storiju, koje je nazvao "Žena".

Ono što je zanimljivo je da Pljugicinu izabranicu prati Maja Marinković, a njih dvoje su nedavno otkrili da su se upoznali krajem prošle godine, da se svađaju oko sitnica, kao i da sukobi traju tri minuta najviše. Pljugica je priznao i da nije ljubomoran, ali da je "teritorijalan".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading