PREPOZNAJETE LI DESINGERICU? Isplivala stara slika, uhapšeni reper bez tetovaža i sa puštenom kosom NE LIČI NA SEBE! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.09.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavila se stara slika repera koji je danas uhapšen!

PREPOZNAJETE LI DESINGERICU? Isplivala stara slika, uhapšeni reper bez tetovaža i sa puštenom kosom NE LIČI NA SEBE! (FOTO)

Foto: ATAImages

Skandalozni reper Dragomir Despić Desingerica danas je priveden zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivne supstance, saznaje "Kurir". Reper je u BMW X6 zaustavljen u Beogradu, a utvrđeno je da je pozitivan na psihoahtivnu supstancu kanabis. Kako se navodi, određeno mu je zadržavanje.

Republika

Foto: shutterstock

Desingerica uhapšen

Desingerica je otkako se pojavio na scenu prepoznatljiv po svom skandaloznom ponašanju, zbog kojih jako često dobija brutalne kritike i osude javnosti, ali i svojih kolega. 

Međutim, retko ko zna kako je popularni reper nekad izlgedao, pre nego što je postao poznat. Naime, danas je na društvenoj mreži Tviter isplivala njegova slika od pre nekoliko godina, na kojoj reper ne liči na sebe. Naime, on na fotografiji ima kosu, a na telu nema nijednu tetovažu, zbog čega mnogi nikad ne bi pomislili da je ovo on. 

 

 

Podsećamo, reperu je određen pritvor od 12 sati, nakon što je uhapšen zbog pozitivnog teksta na psihoaktivnu supstancu kanabis. 

Nakon što je danas ta vest odjeknula u medijima, mi smo ga kontakirali, a on nam je jako kratko poručio:

Ne mogu - rekao je Desingerica za Republiku, koji je potom spustio slušalicu, a zatim nastavio da odbija pozive.

Reper je izazvao skandal i na nastupu na Crnogorskom primorju, gde je ljude udarao patikom o glavu, o čemu je nedavno pričao u emisiji "Amidži šou".

- Nije narod izašao da kaže da neće, nego jedan čovek. Mi smo snimili dve pesme u Banjaluci. Ne smeta ljudima, njego jednom "ljudu". To nije krštenje, kao versko krštenje. To je "Desingerkrštenje". Ja to izrokam, da vam dođe do glave. Gledaš me i kažeš: "Da, da, da, to je to". Uče višu školu. Pljugica ne krsti, on peva, kao sa strane, kako se to kaže... Ja isteram te đavole iz tebe, đavoli nemaju veru. Dolaze mi sutra ljudi i kažu da im je bolje - ispričao je Despić.

Republika

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Desingerica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading