ZBOG MRAČNE PORODIČNE TAJNE GRCALA U SUZAMA: Pevačica priznala da otac nije želeo ni da čuje za nju, najgore tek usledilo!

Autor:

Zabava

03.05.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Višnja Petrović je otvorila dušu, pa otkrila istinu o odnosu sa ocem.

ZBOG MRAČNE PORODIČNE TAJNE GRCALA U SUZAMA: Pevačica priznala da otac nije želeo ni da čuje za nju, najgore tek usledilo!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Višnja Petrović

Pevačica Višnja Petrović otkrila je javnosti svoju emotivnu stranu, govoreći o detinjstvu, porodičnim problemima i izazovima sa kojima se susretala tokom života. Kroz suze je podelila intimne detalje o svojim roditeljima, ističući snažnu vezu sa svojom majkom i teškoće koje je njen otac Momir, poznat kao Moha, prošao zbog zdravstvenih problema.

Višnja je otvorila dušu i progovorila o svojoj majci, ističući njenu neverovatnu snagu i predanost porodici. Pričajući o svom ocu, koji je zbog zdravstvenih problema sada vezan za invalidska kolica, pevačica je otkrila emotivne detalje o njihovom odnosu, ističući da se osećala odbačeno u detinjstvu.

Višnja Petrović je publici pružila intiman uvid u svoj život, otkrivajući ne samo radost i uspehe, već i teškoće i bolne trenutke kroz koje je prolazila.

Republika

Foto: instagram.com/visnja_official

Višnja Petrović

 

- Ja nikada nisam čula da ta žena ima temperaturu, da je nešto boli, neverovatna je -govorila je pevačica kroz suze.

- Da li je istina da je tvoja majka iskoristila tvog oca dok je bio pijan? - glasilo je pitanje.

- Pa, može se reći - rekla je pevačica kroz smeh, pa dodala:

- Moj otac stvarno mene nije hteo. Rodila se moja Dragana i sva ljubav je usmerena ka njoj, i kada sam trebala da se rodim stvarno me nije hteo bukvalno. Kada sam se rodila sve se promenilo, sada sam ja njegova najveća mezimica - emotivno je govorila Višnja u jednoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading