INTIMA NAŠE PEVAČICE ISPLIVALA NA VIDELO: Otkrila sve tajne iz kreveta i da li je spavala sa MOĆNIKOM zbog uspeha!

Autor:

Zabava

20.04.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Višnja Petrović otvorila dušu o karijeri!

INTIMA NAŠE PEVAČICE ISPLIVALA NA VIDELO: Otkrila sve tajne iz kreveta i da li je spavala sa MOĆNIKOM zbog uspeha!

Foto: Instagram.com

Pevačica Višnja Petrović nedavno je progovorila o svom putu u muzičkoj karijeri, ističući da bi trebalo malo više vremena da posveti vežbanju pevanja. Ona je istakla da je već ušla u muzički posao izgrađena i da je ta prednost u odnosu na pevače koji su se gradili kroz muziku.

Višnja Petrović ističe da je imala jasnu viziju onoga što želi i onoga što ne želi, što je bila njena prednost na samom početku karijere. 

Foto: Republika

Višnja Petrović

 

- Mislim da nisam ništa pogrešno uradila, ali „Go, girl“. Ja nisam kao klinka ušla u ovaj posao i to je moja prednost u odnosu na pevače koji su se gradili kroz muziku. Ja sam već ušla izgrađena i tačno sam znala šta hoću, a šta neću. Možda bih sebi dala malo više vremena da vežbam što se pevanja tiče, ali isto tako znam, da danas ništa ne bi bilo ovako, da nisam bačena – objasnila je Petrovićeva za Grand.

Petrovićeva je naglasila da nikada ne bi "preko kreveta" išla do uspeha. Ona ističe da sebi može da priušti luksuz da spava samo sa osobom koju sama odabere, a ne sa nekim sa kim bi morala zarad uspeha.

Foto: Instagram.com

Višnja Petrović Instagram

 

 - Ništa zbog čega bih se osećala loše, a to je da moram da budem dobra sa nekim, da se družim sa nekim ili ne daj Bože da spavaš sa nekim. Sama sebi mogu da priuštim luksuz, a volela bih da spavam samo sa onim koga ja odaberem, a ne nekim sa kim moram zarad uspeha, a ostaješ sam sa sobom – zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading