NESVAKIDAŠNJI TRENUTAK U ZVEZDAMA GRANDA: Takmičarka zaustavila nastup, pa briznula u plač!

Autor:

Zabava

03.05.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Zvezda Granda" je otkrila šta joj se dogodilo prilikom prethodnog nastupa i zbog čega se rasplakala na sceni.

NESVAKIDAŠNJI TRENUTAK U ZVEZDAMA GRANDA: Takmičarka zaustavila nastup, pa briznula u plač!

Foto: Printscreen/Grand

Prošle subote, u popularnom muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", publika je svedočila nesvakidašnjoj situaciji kada se takmičarka Aleksandra Ivanov rasplakala tokom svog nastupa. Iako je doživela emotivni kiks tokom izvođenja prve pesme, uspela je da se oporavi i svojom drugom pesmom osvoji maksimalan broj glasova publike, osiguravši sebi prolazak u naredni krug takmičenja.

Nakon ovog neobičnog događaja, mediji širom regiona su brujali o Aleksandrinoj emotivnoj reakciji, a podršku su joj pružili brojni pevači i javne ličnosti putem društvenih mreža. Uprkos tome što je prošlo nekoliko dana od emitovanja emisije, Aleksandra priznaje da je i dalje pod snažnim utiskom i emocijama koje su je preplavile tokom nastupa.

- Dugo mi je potrebno da se oporavim od tog osećaja. Od emocija smo skrojeni, kroz pesme živimo, smejemo se, igramo, nekada i plačemo. To je život koji pravi najlepše pesme, melodiju, tekst u kom se pronađemo i prozivimo na tren nama drage i nestale trenutke sa voljenim ljudima, bili oni srećni ili tužni. Žao mi je što je tada prevagnula druga strana i što nisam uspela da se izborim sa sobom, ali sam sigurna da svi delom imamo teške momente i periode u životu. Tada nismo u stanju da iskontrolišemo svoja osećanja, doživela sam totalnu blokadu i sve je krenulo nizbrdo – priznaje Aleksandra.

- Definitivno se dogodila mala blokada pred početak prve pesme, jeste jako emotivno za mene. Mislila sam da ću moći da iznesem na sceni, ali je bilo jače od mene – rekla je Aleksandra kroz suze nedavno i dodala da je posbno zahvalna mentorki Mariji Šerifović od koje je tokom nastupa dobila najveću podršku:

- Hvala Mariji, malo sam se uštinula i rekla sebi „probudi se“, treba da otpevaš bar drugu pesmu. Marija mi daje jako veliku podršku, mnogo joj hvala na tome. Pogotovo u ovakvim momentima kada se dogodi ovakav kiks, nismo uvek svi toliko nasmejani i ne možemo pred kamerama da sakrijemo emocije. Hvala Bogu, prošlo je – dodala je pevačica za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading