"NEKI SU SE I VENČALI ZBOG..." Emotivno obraćanje Dragane Mirković na koncertu u Zagrebu, otkrila ŠOK ISTINU u jeku razvoda sa Tonijem!

Autor:

Zabava

03.05.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezde napunila Arenu u Zagrebu!

"NEKI SU SE I VENČALI ZBOG..." Emotivno obraćanje Dragane Mirković na koncertu u Zagrebu, otkrila ŠOK ISTINU u jeku razvoda sa Tonijem!

Foto: Republika

Dragana Mirković

Folk zvezda Dragana Mirković večeras nastupa u zagrebačkoj Areni, koju je napunila do samog kraja. Republika vam donosi eksluzivan materijal sa lica mesta. Dragana se obratila publici emotivnim rečima, a uzbuđenje zbog koncerta u Zagrebu nije mogla da sakrije. 

- Dobro veče dragi moji, dobro veče Zagrebe! Tako je divno videti vas i biti sa vama. Jedva sam čekala i radovala sam se ovoj večeri... Presrećna sam i ispunila sam svoj san. 40 godina je iza nas, narode… Ne mogu da verujem! Za ovih 40 godina imamo mnogo divnih pesama, uspomena i ljubavi. Neki su se i venčali zbog Dragane Mirković, to se dešava i dan-danas - rekla je folk zvezda.

Podsećanja radi, nedavno je u javnosti odjeknula vest o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića

- Presrećna sam, pre svega moram da kažem... Dobila sam najveću nagradu koju jedan umetnik može da dobije, i to organizacije koja je jedina zadužena za tako nešto i jedino zvanična kada su ovakve nagrade u pitanju. Ovo je nešto što nisam još očekivala... Evo, biću skromna, zaista nisam očekivala! Kažu da sam najmlađi dobitnik nagrade za nacionalnog estradnog umetnika Srbije za 2023. godinu! Šta reći - istakla je pevačica nedavno na samom početku razgovara za Republiku, te se osvrnula na atmosferu koja ju pratila poslednjih nekoliko nedelja, nakon što je saopštila javnosti da se razvodi:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, e-Časlav Vukojičić

Dragana Mirković i Toni Bijelić

- Kod mene je uvek fantastična atmosfera, ja sam uvek dobro. Mnogo sam jača nego što sam mislila da mogu biti, volim ovu novu mene. Ja sam uvek nasmejana i vesela, uživam kada imam puno ljudi oko sebe. Ja ne volim da budem sama. Kad pogledam iza sebe, ne da sam zadovoljna, ja sam prezadovoljna svojom karijerom. Ja postojim 40 godina, uskoro je jubilej, ja sam izuzetno srećna i počastvovana jednom divnom karijerom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading