ŠOK! MINA SE SELI IZ STANA: Lepa voditeljka iznenadila objavom: Nemojte rađati decu i... (FOTO)

Autor:

Zabava

03.05.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Ognjena Amidžića šokirala objavom na društvenoj mreži Instagram!

ŠOK! MINA SE SELI IZ STANA: Lepa voditeljka iznenadila objavom: Nemojte rađati decu i... (FOTO)

Foto: Instagram.com

Mina

Voditeljka Mina Naumović Amidžić je pre nešto više od mesec dana rodila svom kolegi Ognjenu Amidžiću sina Peruna. Mina se danas oglasila na društvenoj mreži Instagram, te otkrila da se seli, a zatim prokomentarisala svoje izdanje.

- Nemojte rađati decu i seliti se u isto vreme, jer ćete izgledati kao da ste izašli iz kontejnera i pričaćete sami sa sobom. Srećni praznici! - napisala je Mina i dodala emotikon koji plače od smeha.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Mine Naumović

Mina je nedavno podelila i fotografiju malog Peruna, gde je prvi put pokazala njegovo lice, te otkrila da on liči na Ognjena. Na slici se vidi da mali Perun zaista ima iste crte lica kao njegov otac, što je izazvalo oduševljenje među pratiocima. Mina se nije mogla suzdržati od šale te je u opisu slike napisala:

- Klonirala sam vam Ognjena. Da se smejete još sto godina! Nema na čemu.

Republika

Foto: instagram.com

Mina je nedavno pokazala malog Peruna

Njena duhovita izjava izazvala je lavinu pozitivnih komentara i osmeha na licima njenih pratilaca.

Mina Naumović još jednom je pokazala koliko uživa u ulozi majke i koliko joj je stalo do svojih fanova, sa kojima voli da podeli najlepše trenutke iz svog života. Mina i Ognjen su, bez sumnje, ponosni na svog malog Peruna, čija je sličnost sa ocem izazvala veliku pažnju javnosti i izazvala lavinu pozitivnih reakcija. Ovaj simpatičan momenat još jednom je pokazao da porodična sreća uvek izmami osmehe na lica ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading