"HVALA VAM NA SVEMU, MARICE": Srpske glumice se opraštaju od preminule koleginice, oglasila se i Milica Gutović! Potresne reči TERAJU SUZE NA OČI!

Autor:

Zabava

03.05.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata rediteljka i glumica Marica Vuletić Naumović juče je preminula.

"HVALA VAM NA SVEMU, MARICE": Srpske glumice se opraštaju od preminule koleginice, oglasila se i Milica Gutović! Potresne reči TERAJU SUZE NA OČI!

Foto: printskrin/instagram.com/ivastrljicofficial, Youtube.com printscreen

Tužna vest da je preminula Marica Vuletić Naumović juče je odjeknula u svetu kulture, a mnogi glumci s velikim bolom opraštaju se od drage koleginice.

Smrt Marice Vuletić Naumović duboko je potresla Anu Franić, koja se potresnim rečima oprostila od profesorke za koju kaže da je u nju verovala i kad ona sama to nije.

- Hvala ti što si videla u meni ono što sama nisam i što si mislila i mene uveravala pride da imam nešto od Rejčel Vajs i zato mi dala (ulogu) Evelin. Hvala ti na ljubavi i na nežnosti, na dobroti i požrtvovanju. Malo je ljudi, Marice, a ti si bila veliki Ljud. Mirno spavaj, a ja ću te čuvati i srcu kome ćeš dati "oblik stvari" - napisala je Franićeva uz Maričinu fotografiju, koju je objavila na Instagramu.

Republika

Foto: printskrin/instagram.com/anafranic_

 

Povodom smrti Marice Vuletić Naumović, koja je igrala u filmovima poput "Kako sam sistematski uništen od idiota", "Šest dana juna" i "Dogodilo se na današnji dan", oglasila se i Milica Gutović, ćerka pokojnog Laneta Gutovića. Ona je juče na svom Fejsbuku podelila tužnu vest o smrti glumice.

- Danas nas je napustila Marica Vuletić. Divna glumica, divan čovek i neko ko je znao svojom kreativnošću i idejama da prenese važnost scenskog pokreta budućim glumcima. "Svaki lik ima svoje kretnje, svako raspoloženje svoj hod!" Tako je govorila, ali i stvarala svoje uloge. Ovo je fotografija iz predstave "Hogar strašni" u režiji maestralne Mirjane Ojdanić gde sam, odmah po završetku akademije, imala čast da sa njom zaigram u pozorištu "Boško Buha". Hvala Vam Marice na svemu! - napisala je Milica Gutović uz fotografiju iz predstave.

 

 

Nema na tužnu vest o smrti značajne glumice nije ostala ni Iva Štrljić.

- Draga naša profesorka... Uvek tako puna razumevanja... Hvala Vam za svaki razgovor - napisala je glumica.

Republika

Foto: printskrin/instagram.com/ivastrljicofficial

 

Marica Vuletić Naumović rođena je 29. januara 1962. godine u Zemunu, a tokom svoje karijere ostvarila je impresivnih 50 uloga i odigrala čak 1.000 predstava. Njen doprinos filmu, televiziji i radiju bio je neizmerno značajan, sa preko 20 uloga na filmu, televiziji i radiju, kao i sinhronizacijom više od 1.200 crtanih filmova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading