"NIKADA JOJ TO NEĆU ZABORAVITI": Mirka Vasiljević zbog Seke Sablić DRHTALA KAO PRUT! OVO JE ISTINA O NJIHOVOM ODNOSU!

Autor:

Zabava

02.05.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada glumica je priznala da se zbog starije koleginice umalo srušila na bini.

"NIKADA JOJ TO NEĆU ZABORAVITI": Mirka Vasiljević zbog Seke Sablić DRHTALA KAO PRUT! OVO JE ISTINA O NJIHOVOM ODNOSU!

Foto: ATA Images

Mirka Vasiljević upoznala je Seku Sablić 2004. godine na snimanju serije "Ljubav, navika, panika", koja je bila veoma gledana. Replike iz ovog sitkoma ušle su u svakodnevni govor, a u njemu majku i ćerku igraju Seka i Mirka.

Mirka kaže da je od Seke naučila mnogo o glumi i da su i posle završetka snimanja ostale u kontaktu. Jednom prilikom se zbog Seke umalo srušila na bini!

Bila sam i inostranstvu kada me u jednom trenutku zove Seka na telefon. Rekla mi je da je te 2011. godine dobila nagradu "Dobričin prsten" i da želi da budem među gostima koji će nešto reći na pozorišnoj sceni o njoj. Rekla sam joj: "Seko, dolazim! Pešaka, avionom, autobusom, kako god, ali ću doći!" - ispričala je Mirka za Informer i opisala kako je izgledao taj svečani trenutak:

Republika

Foto: Printscreen

 

Pred sam izlazak na binu okrenula sam se i u publici sam ugledala Dragana Nikolića, Petra Kralja i mnoge glumačke legende. Noge su krenule da mi se tresu. Govorila sam u sebi: "Jao, kako ću sada, šta da radim, ne mogu da dišem". To je bio prvi put u životu da sam imala tremu jer sam shvatila da mi je Seka ukazala veliku čast da budem među svim tim kolegama. Nikada joj to neću zaboraviti - iskrena je bila Mirka.

U popularnoj seriji koja se prikazivala od 2005. do 2007. godine glavne uloge su tumačili i Nikola Simić, Marija Karan, koju je kasnije zamenila Borka Tomović i Zijah Sokolović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading