"PRVA LJUBAV ZABORAVA NEMA" Uki Q PRIZNALA sve o POMIRENJU sa Sergejem Pajićem, PONIZILA bivšeg do koske! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.05.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna tiktokerka otkrila šokantne detalje iz svog privatnog života!

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je jedna od naših najpopularnijih mladih influenserki i tiktokerki - Una Kablar, poznatija u javnosti i na društvenim mrežama kao Uki Q. Ona se pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost, a tiču se njenog i te kako zanimljivog života.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Uki Q u emisiji "Lično sa"

Uki se tokom iskrenog razgovora dotakla teme veze na daljinu, te istakla da nije pristalica takvog odnosa, ali da bi zbog noviteta u svom emotivnom životu mogla da promeni mišljenje.

- Uh, da si me to pitao pre par dana pre... Ali, sada sam u nekoj drugoj situaciji. Ja sam onog stava da se veza na daljinu ostvaruje ako svo četvoro verujemo jedno drugom, tako da... Šta znam, reći ću ne, ali pitaćeš me opet uskoro. Ali, šta misliš, zašto imam grčki broj? (smeh) Ništa me ne pitaj - priznala je popularna tiktokerka.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Uki Q u emisiji "Lično sa"

Kako se u domaćim medijima provukla priča o njenom pomirenju sa pevačem Sergejem Pajićem, te da su ponovo u vezi, Una je otkrila šta se zapravo dešava između njih dvoje i koja je istina kada je njihov odno

- Sergej Pajić! Moj dragi Sergej Pajić... Pa, ništa se ne dešava. Trenutno - smeje se Uki i odmah nastavlja:

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Uki Q i Sergej Pajić se pomirili?

- Šalu na stranu, u kontatku smo. Stupili smo ponovo u kontakt i, iskreno, baš mi je drago zbog toga. Što se tiče tog nekog pomirenja, što bi on rekao: "Sutra ćemo"! Nisam ja u nekom fazonu da trenutno imam bilo šta sa nekim, tako da ko zna... Za sada samo drugarski. Ja sam o Sergeju oduvek imala lepo mišljenje, i uvek će mi ostati drag. Prva ljubav zaborava nema!

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Uki Q u emisiji "Lično sa"

Proslavljena influenserka se nakratko osvrnula i na svog bivšeg dečka, jutjubera Luku Bojovića Luksa, a sa kojim je nedavno okončala odnos.

- Nažalost, o Luksu nemam više nikakvo mišljenje - bila je kratka Uki Q u emisiji "Lično sa", a zatim prokomentarisala i mladu pevačicu Emu Radujko, zbog koje je najpre prasnula u smeh:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadic, Instagram

Uki Q, Luka Bojović Lux, Ema Radujko

- Pa, ne znam šta bih vam rekla o Emi Radujko. Mogla bi malo više da proba da nađe sebe, nekako mi bledi u mori sličnih sebi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading