BARBI AFRIKU MUVA NAŠ POZNATI FUDBALER! Poslao joj ŠOK PORUKU, tiktokerka pročitala SVE usred emsije (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.04.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Lično sa" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je jedna od trenutno najpopularnijih tiktokerka i influensera sa naše javne scene, pevačica i internet senzacija, Barbara Milenković, poznatija kao Barbi Afrika. Ona se pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost, a tiču se njenog života.

Na samom početku razgovara, Barbi nam je otkrila da je poslednju poruku dobila od jednog poznatog fudbalera, ali njegov identitet nije htela da otkrije.

- Poslednja poruka u telefonu... Jao, majko, čekaj da pogledam šta je to! (smeh) Ne smem da pokažem ko je u pitanju, ali poslala sam drugarici u drugu naš grupni čet prepisku sa jednim našim fudbalerom koji mi se javio. Napisala sam: "Fudbalerčići i njihovi fazoni muvanja..." Nisam mu odgovorila, ali sam poslala njima da vide šta mi je napisao - priznala je mlada influenserka, koja je istakla da nije osvetoljubive prirode, osim u posebnim situacijama, kada joj proradi horoskop:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Barbi Afrika u emisiji "Lično sa"

- Nisam osoba koja se vodi onim "milo za drago"... Doduše, malo peni ova škorpija u meni! Više sam ja ta koja je lomila srca momcima. Meni je srce bilo slomljeno dvaput, verovala sam u tu neku čistu i iskrenu ljubav. Mislim, i dalje verujem, ali bila sam sa pogrešnim ljudima.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Barbi Afrika u emisiji "Lično sa"

Barbi se osvrnula i na svoje kolege sa socijalne platforme TikTok, te istakla da sa većinom nije u dobrim odnosima, a zatim se prisetila i svoje svađe sa Unom Kablom, poznatijom kao Uki Ku, sa kojom je vodila javni rat.

- Sa mnogima nisam dobra. Svi koji su me ispozivali, ja se nisam prozivala s njima na društvenim mrežama, već sam im prišla uživo. Naravno, niko od njih nije imao šta da mi kaže u lice - rekla je Milenkovićeva, a zatim se nadovezala:

Republika

Foto: Instagram

Uki Q

- Ne znam kako ljude nije smorila da moja drama sa Uki... (smeh) Mi ni danas nismo dobre. Nikad nismo ni imale kontakt, a od te situacije je prošlo četiri godine. Ja sam već i zaboravila na to!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading