PORTER OTKRIO KAKAV JE ZAPRAVO JOKIĆ: ''Mnogi pričaju da ga ne zanima košarka, samo konji, ali...''

Autor:

Sport

05.05.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Ne mislim da će dobiti MVP jer ga prosto nije briga'' - ističe Porter

PORTER OTKRIO KAKAV JE ZAPRAVO JOKIĆ: ''Mnogi pričaju da ga ne zanima košarka, samo konji, ali...''

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić, srpski košarkaš koji je postao jedna od najvećih NBA zvezda, često izaziva različite reakcije i tumačenja svojim ponašanjem kako na terenu, tako i van njega. Mnogi smatraju da njegova nežna priroda i skromnost svedoče o nedostatku interesovanja za košarku, ali njegov saigrač Majkl Porter Junior tvrdi suprotno.

Kakav je Jokić kao lider? On nama svima na sopstvenom primeru pokazuje kako treba, a zapravo ne priča previše. Povremeno hoće, ali... Znate da mnogi pričaju da ga ne zanima košarka, samo konji, ali taj tip - svakodnevno ponavlja svoje rutine kako niko drugi ne ponavlja. Ako neko stigne do tih visina, to je onda samo do toga. Jokić svaki dan disciplinovano prati svoj program i on je tip koji svojim primerom nama govori kako treba da radimo i ponašamo se - naveo je Jokićev saigrač iz Denvera.

Takođe, dotakao se  Jokićevim šansama za osvajanje MVP priznanja ove sezone. On ističe da Jokićeva skromnost može biti prepreka za osvajanje ovog priznanja, jer Jokić nije sklon naglašavanju svojih uspeha i preferira timski duh.

- Ne mislim da će dobiti MVP jer ga prosto nije briga. Kada dođe do priče oko tome, kaže da igra dobro, ali da ima i drugih igrača koji to zaslužuju. Kod nas nema ega u svlačionici, što nije slučaj u drugim svlačionicama - jasan je Porter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading