"CRVENI VETAR" U ALIBUNARU: Zvezda nema prava na kiks - tri boda su imperativ!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.05.2024

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narednih 360 minuta fudbala donosi razrešenje...

"CRVENI VETAR" U ALIBUNARU: Zvezda nema prava na kiks - tri boda su imperativ!

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Za razliku od prethodne sezone kada su u samom finišu izborili opstanak, fudbaleri Crvene zvezde iz Pavliša u aktuelnoj takmičarskoj godini u okviru Područne fudbalske lige Pančevo, pružaju sjajne partije i nalaze se i nadomak samog vrha tabele što bi ih odvelo i do plasmana u viši stepen takmičenja, Vojvođansku ligu Istok.

 

Fudbaleri sa popularne "Janje" u aktuelnoj sezoni sa skorom od 17 pobeda, dva remija i sedam poraza i ukupno 53 osovjena boda, nalaze se na trećoj poziciji, četiri koraka iza vodećeg Dolova.

Tokom prolećnog dela sezone, u do sada odigranih 11 mečeva crveno-beli su zabeležili devet pobeda i dva poraza, ali ih upravo poraz u Banatskom Brestovcu rezultatom 2:3, u utakmici koja je odigrana poslednjeg vikenda meseca aprila, može i koštati šampionskog pehara.

Usled svega navedenog, u nedelju 19. maja Crvena zvezda odlazi u Alibunar gde će se sastati sa ekipom Budućnosti, sportski mkolektivom koji ove sezone ne beleži rezultate za ponos. Ekipa iz Alibunara u ovom momentu ubedljivo drži poslednje mesto na tabeli sa svega četiri osvojena boda i gol količnikom 17:92.

Republika

Foto: FK Budućnost Alibunar

Stadion u Alibunaru na kojem će gostovati Crvena zvezda

 

- PFL Pančevo, 27. kolo:

Budućnost (Alibunar) - Crvena zvezda (Pavliš)

Stadion: FK Budućnost, Alibunar

Datum: Nedelja, 19. maj

Početak: 17 časova

Nkon gostovanja u Alibunaru, ekipu Crvene zvezde očekuju još tri susreta do kraja ovosezonskog takmičenja. Crveno-beli narednog vikenda dočekuju ekipu Glogonja, da bi prvog vikenda u junu gostovali u Potporanju istoimenoj ekipi, a tačka na aktuelnu sezonu stavlja se 9. juna kada na "Janju" stiže ekipa Sloge iz Plandišta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading