VELJKO I BOGDANA SA SINOM NAPUSTILI PORODILIŠTE: Ražnatovići projurili, evo šta ih čeka kod kuće!

Autor: M.P. / M.I.

Zabava

17.05.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdana i Veljko Ražnatović su odveli naslednika kući, gde ga čekaju braća.

Bogdana Ražnatović, supruga boksera Veljka Ražnatovića, porodila se 14. maja i na svet donela trećeg dečaka, kom je mladi bračni par dao ime Isaija. Veljko je danas stigao u privatnu kliniku, kako bi izveo suprugu i trećeg sina iz porodilišta, a doneo je i poklone za njih.

Brzo je prošao pored okupljenih medija, među kojima se našla i ekipa Republike, kako bi završio potrebnu papirologiju i sačekao svoju suprugu. Sve je prošlo u najboljem mogućem redu, pa su se Ražnatovići zajedno uputili ka svom porodičnom domu, kako bi uživali sa naslednikom. Veljko i Bogdana sada nisu bili raspoloženi za razgovor i poziranje, te su brzo odjurili kući, a ne sumnjamo da će dolazak trećeg sina na svet adekvatno proslaviti, zajedno sa Željkom i Krstanom.

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

Podsetimo, na dan porođaja su prvi u porodilište stigli Veljko i ponosna baka Ceca.

- Idemo da vidimo Bogdanu, spavala je doskoro! Bogu hvala, sve je super! Još sam uzbuđena. Meni je osećaj najlepši na svetu! Bebac je meden, sladak, kao krofna! Što se tiče dolaska nove bebe na svet, najbitnije je sada da se snajka odmori, da se oporavi, pa nek su živi i zdravi. To su, naravno, odluke koje su na njima, ali, u svakom slučaju, treba joj pauza - rekla je odmah nasmejana Ceca. 

Kako je rekla tada, u odabir imena za treće Bogdanino i Veljkovo dete nije se mešala.

- Naravno da se nisam mešala! To su njihova deca i oni treba da biraju imena. I ja sam za svoju birala, s mužem - jasna je bila Ceca.

Tata Veljko je po izlasku iz privatne bolnice, gde je posetio suprugu i video najmlađeg sina, odgovorio na pitanja na koga liči naslednik.

- Na Ražnatoviće - odgovorio je bokser, te potvrdio da su Bogdana i sin dobro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading