LUNI POZLILO ZBOG MARKOVOG NAPADA NA KOMŠIJU: Plaši ga se kad popije, ne zna na šta je sve spreman?!

Autor:

Zabava

17.05.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luni Đogani se slošilo nakon privođenja Marka Miljkovića, koji je napao komšiju i službeno lice.

LUNI POZLILO ZBOG MARKOVOG NAPADA NA KOMŠIJU: Plaši ga se kad popije, ne zna na šta je sve spreman?!

Foto: ST/Dragan Kadić

Marko Miljković priveden je zbog incidenta sa komšijom, nakon čega je zadržan dva dana u pritvoru zbog napada na službeno lice. Miljković je u alkoholisanom stanju urlao i besneo, pa ga je policija odvela i na pregled u psihijatrijsku bolnicu "Laza Lazarević".

Luna Đogani se tokom incidenta nije oglašavala, a nju je sramota da izađe iz kuće, pa joj otac Gagi sve donosi u stan:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Luna Đogani i Marko Miljković

 

- Luna je šokirana, besna je i ne shvata kako čovek od 40 godina dozvoljava sebi takav karambol. Pozlilo joj je nakon svega, ne oseća se dobro. U nervnom rajstrojstvu je rekla da će i razvod tražiti. Ne može više da trpi taj njegov bes i agresiju, posebno kad popije. On nije nasilan prema njoj, daleko bilo, ali sve mu smeta. Stvarno ju je sramota da izađe među svet. Ona je sa svim komšijama u dobrim odnosima i shvata da se Marko iznervirao zbog terase, ali do te mere da baci komšiji, koji ima ženu i dvoje dece, 60 jaja na terasu, da se bije, svađa sa policijom, e to stvarno ne može da razume. Kako sam čuo, Marku sem novčane kazne, preti i kazna zatvora od jedne do pet godina zbog napada na službeno lice - govori izvor blizak Đoganijevoj za Svet.

- Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je dana 15.05.2024. godine saslušao uhapšenog M.M. (rođen 1983. godine) na okolnosti izvršenja krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru koje je izvršio dana 13.05.2024. godine u prostorijama policijske stanice Novi Beograd u koje je doveden jer je prethodno narušio javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, pa je pretio policijskim službenicima, vređao ih, sve vreme se oglušujući o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na jednog policijskog službenika, dok je drugog rukom uhvatio za mali prst desne ruke i na taj način mu zadao laku telesnu povredu - navodi se u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading