DESINGERICINA ŽENA POLUDELA ZBOG AFERE SA MAJOM: Isplivali novi detalji o skandaloznom reperu, RODBINA SE STIDI, sve radi zbog para!

Autor:

Zabava

15.09.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije popularnog repera otkrile detalje iz njegovog privatnog života.

DESINGERICINA ŽENA POLUDELA ZBOG AFERE SA MAJOM: Isplivali novi detalji o skandaloznom reperu, RODBINA SE STIDI, sve radi zbog para!

Foto: Instagram

Skandalozni reper Dragomir Despić poznatiji kao Desingerica podigao je veliku prašinu u javnosti zbog svojih kontroverznih nastupa, na kojima svoju publiku poliva vodom i udara patikom, gađa prljavim čarapama i vadi motornu testeru na bini. 

On je tokom prethodne nedelje bio priveden zbog, kako su mediji preneli, vože pod dejstvom opojne supstance. Nakon brojnih skandala koji su ispratili repera, saznalo se i šta njegov komšiluk misli o njemu. 

- Dragog znam još dok je dete bio, voleo je da pravi s***a, ali ona dečačka. Bio je dobar đak, ali uvek nedisciplinovan što nas je sve čudilo jer su mu roditelji fini ljudi. Inteligentan je on i mislim da ovo radi sve zbog para, mada ga je malo ponelo pa ga možda i promeni - kaže stariji gospodin.

Republika

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Desingerica

Za ovog repera znaju i starije gospođe i njegovog kraja.

- Deca ga spominju pa smo se i mi dokone raspitale o njemu. Šokirale smo se kada smo videle. On je inače bučan i ovako kada hoda, malo je neartikulisan, ali je očigledno to sada iskoristio da napravi cirkus. Suprugu mu viđamo sa ćerkicom, ona deluje fino. Jeste da, poput svih ovih mladih danas ima silikone, ali deluje da je prisebnija od njega. Stalno je ona sa devojčicom - njega nismo videli da je šeta - poručila je jedna gospođa. 

- Ljudi se lože da ih on udari patikom. To snimaju i kače po Tiktoku, pa misle da su postigli nešto više od drugih. Ne živimo ovde, ali smo ga viđali i obližnjem kafiću. Ranije je bio iole normlan kada je ponašanje u pitanju. Sada mislim da ga je udarila popularnost u glavu, mada i klinci ga saleću da se fotografiše - govorila je studentkinja za Blic, a nadovezala se i njena drugarica:

- I njegova žena je popularna na Tiktoku, sada nije toliko aktivna jer brine o detetu, ali i ona je u fazonu kao i on. Poznaje je moja sestra, kaže da se nervira jer je Dragomir okružen ženama i da je pogodilo što se pisalo da je bio sa Majom Marinković. On dosta zarađuje i ona ga podržava, misli da je super smislio način da se izdvoji u moru repera. Njoj ne smeta što udara ljude patikom.

Republika

Foto: ATA Images

Desingerica i Maja Marinković

Za roditelje Despića komšije kažu da su pristojni ljudi:

- Digli su i oni ruke. Ne mogu to da razumejum ali šta će da urade? Odrastao je pa neka odgovara za svoje ponašanje. Rodbina ga se stidi sigurno.

Desingericu je prokomentarisao i dečko koji kaže da ga poznaje i smatra da je sve ovo njegov marketinški trik. 

- On jeste drugačiji i malo pomeren u glavi, ali ovo što radi verujte ne radi zato što misli da je super udarati ljude patikama, nego zato što je provalio da će tako uzeti novac. I nek traje koliko traje, on je tako i krenuo u tu priču. Nije očekivao da će se tako zavrteti, ali on nije glup. Iskoristiće ovo da uzme koliko može i kada ljudima dosadi vratiće se tetoviranju - kaže ovaj dečko.

Republika

Foto: printscreen/tiktok

Desingerica udara patikom u glavu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading