KARLEUŠA ODALA POČAST KOSTINIM ŽRTVAMA: Pevačica potresnom objavom poslala SNAŽNU poruku! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.05.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela Srbija tuguje za žrtvama Koste Kecmanovića, koji je pre godinu dana počinio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar"!

KARLEUŠA ODALA POČAST KOSTINIM ŽRTVAMA: Pevačica potresnom objavom poslala SNAŽNU poruku! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Pre tačno godinu dana Kosta Kecmanović, učenik OŠ "Vladislav Ribnikar", usmrtio je devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole. U krvavom piru Koste Kecmanovića, nedužne živote su izgubili Dragan Vlahović, čuvar škole, Mara Anđelković, Andrija Čikić, Ana Božović, Adriana Dukić, Katarina Martinović, Bojana Asović, Angelina Aćimović, Ema Kobiljski i Sofija Negić.

Muzička zvezda Jelena Karleuša se na godišnjicu stradanja oprostila od Kostinih žrtava. Ona je objavila fotografije ubijenih učenika i čuvara Dragana, dodala belu golubicu sa maslinovom grančicom, koja označava mir, te dodala 3.5.2023. - 3.5.2024.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Karleuša odala počast Kostinim žrtvama

Podsećamo, dečak-ubica se od 3. maja nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, dok je njegov otac Vladimir Kecmanović u pritvoru i protiv njega, ali i Kostine majke, Miljane Kecmanović se vode parnični i krivični postupak koji su pokrenuli roditelji ubijene dece.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Cveće ispred škole Vladislav Ribnikar

Danas se bekoliko stotina građana se danas okupilo ispred mesta stradanja, kako bi odali počast žrtvama, a Bojana Barović, supruga Nikole Rokvića, podelila je potresnu poruku na društvenoj mreži Instagram.

- Danas je čovečanstvo osudilo Boga na smrt. To je najveći greh u istoriji neba i zemlje, ni pali anđeli to učinili nisu - citirala je Bojana Justina Ćelijskog, pa dodala:

- Nije slučajnost da se ove godine najtužniji dan za sve hrišćane obeležava baš na ovaj datum! Molilo se danas posebno za sve anđele i njihove porodice, koje nosa ovaj strašni krst za spasenje svih nas - dopisala je supruga Nikole Rokvića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading