NOVI DETALJI DESINGERICINOG HAPŠENJA: Zbog ovoga je reper u stanici na Novom Beogradu!

Autor:

Zabava

08.09.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva nove informacije o hapšenju skandaloznog repera!

NOVI DETALJI DESINGERICINOG HAPŠENJA: Zbog ovoga je reper u stanici na Novom Beogradu!

Foto: ATAImages

Desingerica

Skandalozni reper Dragomir Despić Desingerica danas je priveden zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivne supstance. Reper je u BMW X6 zaustavljen u Beogradu, a utvrđeno je da je pozitivan na psihoahtivnu supstancu kanabis. Kako se navodi, određeno mu je zadržavanje.

Republika

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Desingerica

Kako Republika saznaje on je trenutno u stanici na Novom Beogradu, zbog prekršaja koji je ranije napravio. Naime, kad je reper načionio drugi prekršaj, današnji, njega su direktno poslali na Novi Beograd, jer je tamo načinjen prvi prekršaj, koji se odmah pojavio u sistemu. 

Mi smo danas i otiši ispred stanice na Novom Beogradu, gde se trenutno nalazi skandalozni reper, ali i njegova besna mašina. 

Republika

Foto: shutterstock, ATAImages

Desingerica auto

Da podsetimo, mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa njim, odmah nakon što se pojavila ova informacija, a reper nam je kratko poručio da ne može sada da razgovara, nakon čega je poziv prekinut, a jasno je da je Desingerica i dalje u pritvoru, zbog čega je i njegov automobil tu.

Reper je, inače, sinoć imao nastup u Čačku, koji je posetio i jutjuber Baka Prase. Njih dvojica su proveli ceo dan zajedno jer su snimali video za Bakin kanal, a kako se može zaključiti po storijima na Desingericinom Instagram profilu, zajedno su i bludničili na nastupu.

Republika

Foto: Tiktok/dragomirdespic

Desingerica i Baka Prase

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading