PORUKA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ JEŽI DO KOSTIJU! Voditeljka se oglasila nakon POVRATKA na Pink: Da te se ODREKNE... (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.05.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njene reči digle prašinu na internetu!

PORUKA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ JEŽI DO KOSTIJU! Voditeljka se oglasila nakon POVRATKA na Pink: Da te se ODREKNE... (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Popularna voditeljka Dušica Jakovljević izazvala je veliku pažnju javnosti kada je nedavno primećena kako ulazi u zgradu televizije Pink na Dedinju, a kako se kasnije ispostavilo, prepoznatljivo TV lice prekinula je saradnju sa jednom kablovskom produkcijom, nakon čega je brzo sklopila novi ugovor i tako se vratila u ružičasto jato. Iako je javnost danima brujala o ovoj vesti, Dušica se odlučila da se ne osvrće previše na tu temu.

Ipak, Jakovljevićeva se nakon sklopljenog novog ugovora sa Pink televizijom oglasila putem društvene mreže Instagram i poslala jasnu poruku pred najradosniji hrišćanski praznik - Vaskrs.

- Uvek će postojati jedan Petar da te se odrekne, jedan Juda da te izda, i jedan Pilat da te osudi. Nastavi da hodaš, Bog će te vaskrsnuti - stoji u objavi na jednom stranici na pomenutoj mreži, sa kojom se očigledno i Dušica složila, te je istu objavila i na svom nalogu.

Republika

Foto: instagram.com/dusicajakovljevic

Dušica Jakovljević se oglasila na Instagramu

Podsećanja radi, voditeljka Dušica Jakovljević uživo u programu televizije Pink saopštila je gledaocima da se vratila ružičastom jatu, kao i da je spremna da zasija na svojoj već dobro poznatoj poziciji.

Jedva čekam! Ponovo ću biti voditeljka ''Elite''. Obnavlja se bračni zavet. Ovo je drugačiji brak, životna ljubav, ne može se bez toga. Biću deo tima voditelja koji rade "Elitu". Ne smem da kažem sve, moram da ostanem misteriozna - poručila je Dušica i dodala:

Republika

Foto: RTV Pink

Dušica Jakovljević se vratila na Pink

- Bilo je mnogo poruka kolega. Čudila sam se kako me nisu zvali kad sam otišla, ali šta da očekuješ kad se tako okreneš i odeš... Sjajno je da ja sada od srca očekujem sve da vidim i da zagrlim. Nema veće kuće od Pinka. Shvatila sam da ja jesam za tu veliku scenu Pinka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading