JOVANA JEREMIĆ JE NAZVALA NUSPOJAVOM! Evo šta voditeljka kaže nakon sudskog susreta sa Zerinom Hećo! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.05.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sav novac od suda na ovim sporovima ide domovima za nezbrinutu decu - izjavila je Jovana Jeremić.

JOVANA JEREMIĆ JE NAZVALA NUSPOJAVOM! Evo šta voditeljka kaže nakon sudskog susreta sa Zerinom Hećo! (FOTO)

Foto: instagram.com/zerinooooo, Nebojsa Mandic

Voditeljka Novog jutra Jovana Jeremić na svom Instagram profilu napisala je da je dobila sudski spor, a kako se povela polemika oko toga protiv koga se sve vodilo, na kraju je progovorila i o tome. Naime, bivša učesnica rijalitija Zerina Hećo, krivično je tužila Jovanu, međutim, sud je presudio u korist voditeljke.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić

 

- Dobila sam Zerinu, ovo je samo početak mog obračuna sa takvim pojavama. Kreće haos, sve preko suda. Shvatila sam da mi moje nesuđeno zanimanje mnogo dobro ide. Taman vidim kolege u sudu sa klase, popijemo kafu i pobedim nuspojave u društvu. Ja sam po malo i mastermind prava i advokature u skladu sa mojim ocenama u indeksu. Sav novac od suda na ovim sporovima ide domovima za nezbrinutu decu - izjavila je Jovana Jeremić.

Inače, Jovana se ovim povodom oglasila i na Instagramu.

Foto: E-Stock

Zerina Hećo

 

Pobeda, oslobađajuća krivična. Neke pojave samo sud rešava. Nikada neću dozvoiliti da se kači na moje ime. Moje ime je moja firma i lični brend. Ja biram sa kim ratujem i to kod mene mora da se zasluži - napisala je Jovana.

Podsetimo, Jovana Jeremić je od svog dečka, biznismena Dragana Stankovi, dobila luksuznu kuću u Grockoj.

Čula sam da je glavna tema da li je vila u Grockoj na moje ime! Vidim da neke moje koleginice bave tom tematikom, s obzirom da bi one verovatno želele da im jedan muškarac priredi da dobiju, bar jednom u životu, možda nešto više od parfema, a kamoli kada je vila u pitanju! Da vas oduševim - jeste! Nema potrebe da idete okolo, pozivate moje prijatelje, da idete na oglase da proveravate kuću... Ja ću da vam skratim muke! Jeste na moje ime i ne samo vila, mnogo toga još. Ali, nemojte uopšte da vaše zdravlje trpi zbog toga, ja sam želela javno da vam se obratim - rekla je Jovana.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading