OTVORENO PISMO JOVANE JEREMIĆ OTKRIVA ŠOK ISTINU: Voditeljke pokušavaju da urade OVO Draganu i njoj, HITNO MORALA da reaguje!

Autor:

Zabava

13.05.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić objavila otvoreno pismo koje je uputila koleginicama.

OTVORENO PISMO JOVANE JEREMIĆ OTKRIVA ŠOK ISTINU: Voditeljke pokušavaju da urade OVO Draganu i njoj, HITNO MORALA da reaguje!

Foto: Instagram.com

Voditeljka televizije Pink, Jovana Jeremić već mesecima uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, sa kojim je od nedavno i započela zajednički život. Jovana je otkrila i da Dragan gradi vilu koja će nositi naziv po njoj ,,Vila Jovana". 

Međutim, dok Jovana uživa u svojoj romansi sa biznismenom, očigledno da njene koleginicu imaju problem sa srećom popularne voditeljke. Ona je tim povodom odlučila da im zapuši usta, te je napisala otvoreno pismo i objavila ga na društvenoj mreži Instagram. 

Foto: ST/Vladimir Lukić, Instagram.com

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

 

Naime, Jovana Jeremić upozorila je voditeljke da kad već žele da budu kao Dragan i ona to urade sa više stila, ali da pre toga moraju da kažu momcima da se razvedu od svojih supruga. 

- Obavestite neke moje koleginice sa drugih medija, koje bi da kopiraju moju i Draganovu čistu i svevremensku ljubav, da njihovi momci prvo treba da se razvedu od žene da bi bili prikazan u javnosti kao velike ljubavi koje ih respektuju i gledaju kao kraljicu. Samo kažem... Ništa lično. Vaša Jovana Jeremić, čitaj, noćna mora na javi - napisala je Jovana Jeremić na Instagramu. 

 

 

Jeremićeva se pre nekoliko dana obratila "dušebrižnim" koleginicama, te otkrila da će javno saopštiti i njihova imena.

Čula sam da je glavna tema da li je vila u Grockoj na moje ime! Vidim da neke moje koleginice bave tom tematikom, s obzirom da bi one verovatno želele da im jedan muškarac priredi da dobiju, bar jednom u životu, možda nešto više od parfema, a kamoli kada je vila u pitanju! Da vas oduševim - jeste! Nema potrebe da idete okolo, pozivate moje prijatelje, da idete na oglase da proveravate kuću... Ja ću da vam skratim muke! Jeste na moje ime i ne samo vila, mnogo toga još. Ali, nemojte uopšte da vaše zdravlje trpi zbog toga, ja sam želela javno da vam se obratim - rekla je Jovana, pa nastavila:

 

Te koleginice koje su se raspitivale kod mojih prijatelja juče, sinoć, pre dva dana, da li je kuća na moje ime, biće tagovane u nastavku mog storija, čisto da znaju s kojom kategorijom razgovaraju i o kome se raspituju - nastavila je Jeremićeva putem storija na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading