OGLASIO SE GAGI ĐOGANI POSLE MARKOVOG DIVLJANJA! Otkrio šok-detalje o Miljkoviću i ćerki Luni!

Autor:

Zabava

14.05.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna je loše, eno je sa decom. Ne znam odakle Marku sve one povrede, kaže Gagi.

OGLASIO SE GAGI ĐOGANI POSLE MARKOVOG DIVLJANJA! Otkrio šok-detalje o Miljkoviću i ćerki Luni!

Foto: TV Pink/printscreen, Republika.rs,ST/Dragan Kadić

Otac Lune Đogani Gagi Đogani kaže da je za divljanje Marka Miljkovića isključivo kriv Alkohol, kao i da je zbog toga završio u pritvoru jer nije mogao da se kontroliše. 

-  Sve što vi znate znam i ja. Čuo sam se s Lunom, s njom sam konstantno na vezi. Sad je kući. Nisam se čuo sa Markom on je u policiji, teško mi je sve ovo palo. Alkohol je uradio svoje, nema objašnjenja. Niko nije dobro Luna nije dobro. Ne znam odakle mu one povrede. Luna je sa decom i loše je - rekao je Gagi za Kurir, pa je nastavio:

Foto: Republika.rs

Gagi Đogani

 

- Zabrinuti smo, iznenadio nas je, opet s druge strane... Ne znam. Luna je ljuta, a opet... Žao mi je što se ovo desilo.

Podsetimo, Miljković je u Urgentni centar doveden u pratnji dva policajca u pocepanoj majici, sa lisicama na rukama, vidno besan. Kako Kurir saznaje, on je priveden zbog narušavanja javnog reda i mira.

Foto: Republika.rs, Dragan Kadić

Marko Miljković

 

Podsećamo, suprug pobednice "Zadruge 2" Lune Đogani Marko Miljković napravio je haos u stambenoj zgradi zbog rata s komšijama, koje već danima, kako su sami ispričali za medije, maltretira, da bi na kraju bio priveden. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, TV Pink/printscreen, shutterstock

Marko Miljković i Luna Đogani

 

Miljković je noć proveo u policiji, a zadržavanje je odredilo Treće osnovno javno tužilaštvo. Sada mu preti zatvor i radi se o potencijalnoj kazni od 6 meseci do dve godine robije, saznaje Telegraf, a u pitanju je krivično delo "Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Odakle

14.05.2024 20:03

Ne zna odakle mu sve one povrede? Još će da ispadne da ga je komšija ili policija tukla. Alkohol odradio svoje? Usred bela dana on već toliko pijan da ne može da se kontroliše? U videu sa policijom u stanu nije delovao pijano. Jednostavno, takva mu preka narav.