OVA PEVAČICA JE ZAMENILA CECU RAŽNATOVIĆ! RASPAMETILA PUBLIKU u duetu sa Željkom Šašićem, evo kakvi su komentari! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.05.2024

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo mi je drago što smo imali mogućnost da napravimo ovaj projekat. Odlično se slažemo i naravno da su nam na kraju krajeva najvažnije reakcije publike na sve ovo - poručio je Željko za medije.

OVA PEVAČICA JE ZAMENILA CECU RAŽNATOVIĆ! RASPAMETILA PUBLIKU u duetu sa Željkom Šašićem, evo kakvi su komentari! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Gledaoci Pinka imaju privilegiju da prate karijeru Magdalene Vračić još od njenih početaka u "Pinkovim zvezdicama". Ova mlada pevačica je tada već pokazala svoj raskošni talenat, da bi u međuvremenu izrasla u lepoticu i postala uspešna folk-zvezda koja niže uspeh za uspehom.

Pre samo mesec dana, Magdalena je obradovala fanove objavom novog singla "Lepeza". Ono što je posebno privuklo pažnju jeste visokobudžetni spot koji je snimila za ovu pesmu. Spot je izazvao lavinu pozitivnih komentara, a nije izostalo ni oduševljenje Magdaleninim izgledom i talentom.

Foto: Promo

Magdalena Vračić

 

Uzbudljiva vest za sve ljubitelje domaće muzike stigla je nedavno, kada se desila zanimljiva stvar! Naime, Magdalena Vračić je ukrstila glas sa legendarnim Željkom Šašićem! Njih dvoje su otpevali duet na Željkov legendarni hit "Ko na grani jabuka", koji je pre tačno 30 godina otpevao sa Cecom Ražnatović.

Foto: ATA Images

Željko Šašić

 

Ovaj spoj generacija i muzičkih stilova je izazvao veliko interesovanje javnosti, a vokali su se sjajno uklopili. Sam Željko nije krio oduševljenje na račun Magdaleninog raskošnog talenta, što je dodatno učinilo ovu saradnju posebnom.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ceca Ražnatović

 

- Mnogo mi je drago što smo imali mogućnost da napravimo ovaj projekat. Odlično se slažemo i naravno da su nam na kraju krajeva najvažnije reakcije publike na sve ovo - poručio je Željko za medije. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mila

14.05.2024 13:28

Ali "legendarni Šašić".