ŠOK PREOKRET NA KLADIONICAMA U FINALU EVROVIZIJE: Jedan od favorite propao kao ŽETON, drugi dere konkureciju sa 50 odsto šansi za POBEDU!

Autor:

Zabava

11.05.2024

23:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos nakon završenog takmičarskog dela!

ŠOK PREOKRET NA KLADIONICAMA U FINALU EVROVIZIJE: Jedan od favorite propao kao ŽETON, drugi dere konkureciju sa 50 odsto šansi za POBEDU!

Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner, eurovisiontv/printscreen

Finale Evrovizije 2024. godine donelo je neočekivani preokret na kladionicama nakon završenog takmičarskog dela. Bejbi Lazanja iz Hrvatske, koji važi za favorita, naglo se popeo na tabeli šansi za pobedu, dok je Izrael nakon nastupa doživeo debakl i značajno pao na listi favorita.

Republika

Foto: RTS printscreen

Nastup Hrvatske u finalu Evrovizije

Trenutno, Hrvatska ima impresivnih 50 posto šansi za pobedu, dok Izrael drži skromnih 18 posto. Na trećem mestu se nalazi Švajcarska sa 15 posto šansi za pobedu. Srbija se takođe popela na listi i trenutno se nalazi na 22. mestu.

Nakon nastupa Izraela, koji je izazvao kontroverze, došlo je do nereda u Malmeu. Prema informacijama medija, policija se sukobila sa demonstrantima, a situacija je postala izuzetno napeta. Ovi događaji su dodatno uznemirili atmosferu finalne večeri Evrovizije 2024. godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Bejbi Lazanja i Eden Golan

Neočekivani preokret na kladionicama izazvao je brojne reakcije među ljubiteljima Eurosonga. Mnogi su iznenađeni naglim usponom Bejbi Lazanje iz Hrvatske, dok su fanovi Izraela razočarani njihovim padom na listi favorita. Ova situacija dodatno je uzbudila atmosferu pred objavu konačnih rezultata.

Republika

Foto: Eurovisionodds

Stanje na kladionicama u finalu Evrovizije

Finale Evrovizije 2024. godine donelo je uzbuđenje, neočekivane preokrete i tenziju među takmičarima i publikom. Dok Hrvatska dominira na kladionicama, neredi u Malmeu nakon nastupa Izraela dodatno su začinili ovogodišnje takmičenje. Svi očekuju sa nestrpljenjem konačne rezultate i proglašenje pobednika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading