OTKRIVAMO POTPUNO DRUGU STRANU DESINGERICE: Reper nikad iskrenije o privođenju, ovo je momenat kada je ZAPLAKAO OD MUKE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.09.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Lično sa" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovao je trenutno jedno od najpopularnijih imena na domaćoj javnoj sceni, Dragomir Despić, inače poznatiji pod svojim umetničkim imenom Desingerica. On se pred našim objektivom upisao u leksikon i odgovorio na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju njegove verne fanove.

Kako nam je Desingerica otkrio u iskrenom razgovoru, poslednja odluka ili obećanje koje je dao tiče se vožnje i ponašanja u saobraćaju zbog nedavnog privođenja na 24 sata zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivne supstance.

- Iskreno, poslednje obećanje koje sam dao samom sebi tiče se saobraćaja. Neću da dozvolim sebi neke stvari, moram da iskakulišem dobro, sad sam tu gde jesam i rekao sam sebi: "Bajo, moraš malo da se koriguješ". To je veoma teško, jer ja ceo život živim tako kako živim, a opet donekle imam neku vrstu odgovornosti, a koju ne žeim, tako da neću sebi takve stvari više da dozvolim. Kao i da u bilo kom trenutku budem "neispravan" i da ne mogu da odem u laboratoriju u bilo kom trenutku, ne želim više da neko može bilo šta da kaže protiv mene - ističe Despić, te dodaje da ga je životna drama promenila nabolje:

- Poretemilo me je, gde me je uzdigla... Nisam bio kući dva meseca, jedva sam čekao da odem na odmor i na kraju mi se sve završi 24 sata u "prdari". Propustio sam let, sve, pa kazna... Samo problemi! I hajde da se to rasteglo, nego u jednom danu - sto problema! Sto mišljenja, kalkulacija, pakao, bajo... I sad mi kažu: "Boli te k**ac, imaš sad hajp oko sebe", kakav hajp, boli me uvo i za hajp i za sve, ali dobro, tako se namestilo. Opet kažem, kad se sve sabere, ko zna što je to dobro, možda je tako trebalo da bude baš tako. Nije mi krivo, drago mi je što se to desilo, dobio sam neku drugu vrstu svesti - kaže Designerica.

Republika

Foto: Republika TV

Desingerica u emisiji "Lično sa"

Kako ne deluje kao tip koji tuguje i me da pusti suzu, zanimalo nas je da li se i to nekada desi, te da li postoji momenat kada nekad jednostavno "pukne".

- Pa dobro, ne delujem, ali ono, ne znam kad sam poslednji put plakao. To više bude ono, u fazonu: "Marš svi u pi**u materinu", kao otićiću ja, niko mi ne treba, kad mi se sve skupi sa svih strana... To samo Nevena može da izazove, niko drugi, iskreno. I to nekim svojim turiranjem, pa da ja prsnem, ali ne plačem, više sam u fazonu da puknem i oteram sve u sebe, budu mi oči krvave, ali to je ono "gas" plakanjepriznao je Desingerica u emisiji "Lično sa", a šta nam je još otkrio u iskrenim odgovorima, pogledajte u video prilogu na vrhu teksta.

Republika

Foto: Republika TV

Desingerica u emisiji "Lično sa"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading