DESINGERICA PRVI PUT O HAPŠENJU! Otkrio sve detalje SKANDALA, pa se POKAJAO: Ja sam LOŠ PRIMER omladini! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

21.09.2023

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desingerica za Republiku prvu put nakon hapšenja!

Večeras se u jednom poznatom prestoničkom kafiću održava promocija prvog solističkog koncerta Vojaža i Nućija, na kojoj su prisutni gosti koji će zajedno sa njima nastupati 6. oktobra u Hangaru luke Beograd. Na promociju je stigao i reper Dragomir Despić Desingerica, koji se večeras prvi put pojavio u javnosti nakon hapšenja, a potom je dao izjavu za Republiku o hapšenju 8. septembra.

Republika

Foto: E Stock

Desingerica

- Počeo je odmor, odmor bez odmora. Kad sam priveden, taj danas sam krenuo na odmor. Desilo se. Nisam se oglašavao što se toga tiče, reći ću da ću se oglasiti kad se vratim sa odmora. I sad, eto mogu delimično da se oglasim. U principu, policija radi svoj posao kako treba, pozdrav za MUP Srbije, ja odlično radim svoj posao. Ima malo nesporazuma, malo prekoračenja brzine. Vozio sam malo oštrije, da bih video neke stvari, bio je neki auto iza mene. Malo sam se osetio ugroženo. Prekoračenje je napravljeno zbog toga, jer sam se osetio ugroženo. Još 20 vozila je vozilo istom brzinom - rekao je Desingerica, pa nastavio:

- Bio sam u panici, tako da ima i nesporazuma, ali ljudi rade svoj posao kako treba. Što se mene tiče, drago mi je što se tako nešto desilo. Nije mala stvar, koštalo me je i finansijski i karata za more i celog psihičkog stanja. Čekao sam celo leto da dođe taj dan i to se desilo. Ali sigurno da ne bih vozio toliko polupan u 12. Vidi se sve na snimku, nema tu filozofije. Drago mi je što se to desilo, pametniji sam, svesniji sam svog medijskog prostora. Ne želim da budem primer. Ako treba da budem primer, treba da budem loš primer. Tako da, u toj situaciji koja se desila, ima pravih stvari i nesporazuma. Drobro je što se desilo. Kad sam bio u stanici, bilio su maksimalno korektni. To je velika škola, samo glup ne nauči - dodao je reper.

Republika

Foto: Republika.rs

Desingerica

- U principu, ja se ne drogiram. Pre bih bio na kokainu, nego na travi. Bio sam negativan na sve, bio sam pozitivan na kanabis, to je u opisu mog posla. Bila mi je belja pljuvačka, nisam ni popio vodu. Te stvari su moguće, u prostorijama u kojima se krećem se te stvari konzumiraju. Da je druga droga u vazduhu, verovatno bi bilo i to. U principu, bio sam svedok toga, aparat je pokazao to što je pokazao. Sve je bilo korektno sa strane policije. Ja sam se prvo smejao, ali generalno aparat je pokazao. Nema laži, nema prevare. Ali opet, merodavniji je urin i krv. Kad sam video da se to sve dešava, bio sam malo iznerviran i revoltiran. Bio sam kivan na sebe što sam sebi dozvolio te stvari. Kad budem imao sudski papir, reći ću nešto argumentovanije. Neminovno je da sam vozio preko ograničenja, ali je bilo tri trake, auto-put, kola pored mene su išla 140. Ja sam tu naučio neku školu - rekao je on, pa otkrio kako je reagovala njegova supruga:

- Bila je uplašena, osećaš se ugroženo na neki način. Neke stvari radiš da vidiš da li je tako ili nije. Kočio sam naglo, da vidim da li je to to. Na kraju kad se upalila rotacija, bio sam u fazonu: "Super". Što se mene tiče, sigurno je da ne bih vozio tako polupano. Ja volim brzu vožnju, ali ne bih baš u 12 popodne pravio havariju. Ja sam kasnio na snimanje emisije, ali sam vozio 15 preko ograničenja. Ono kad sam sleteo sa puta, to mi je bila trauma. Put je bio neobeležen. Mi smo svaki dan išli za Crnu Goru i nazad. Svaki dan je neko u tom kanalu. Gledao sam suprugu oklembešenu preko pojasa, onda ti se vraćaju neki filmovi. To je to, opet kažem da je velika škola. Ja stvarno nekad i brže vozim - ispričao je Desingerica za Republiku.

Republika

Foto: Republika.rs

Desingerica

Podsetimo, Desingerica je 8. septembra ove godine priveden na Paliluli bog vožnje pod dejstvom psihoaktivne supstance. Bilo mu je određeno zadržavanje u trajanju do 12 sati, a dan kasnije napustio je policijsku stanicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading