MILICA PAVLOVIĆ POSVETILA PESMU SUPARNICI! Pevačica najavila potpuni HAOS! (VIDEO)

Autor: M. P. / B. P. M.

Zabava

13.05.2024

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je poseban dan za Milicu Pavlović, koja je publici predstavila svoj novi projekat!

Pevačica Milica Pavlović izdala je novi EP i organizovala je promociju. Na njemu su se našle tri nove pesme, a pevačica slavi i milijardu pregleda na svojim spotovima, a otkrila je koliko je ponosna na ovi projekat.

- Meni je drago da posle 12 godina rada dolazimo da obeležimo tu milijardu. Nisam želela da to prođe tek tako, nešto mi malo bilo za milijardu da prođe jedan singl. Dobili smo jedan EP, na koji sam ponosna. Koncertna turneja je u toku, dolazi nam Zagreb, Novi Sad. Zašto ne bismo malo đuskali uz "Pradu", plakali uz "Praštaj", malo nervirali onu suparnicu u pesmi "Gospode moj". Pozivam ljude da uživaju u muzici - rekla je Milica.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Pavlović na promociji

- Ponosna sam na sve svoje saradnike, napravili smo jednu ozbiljnu priču. Ljilja je napravila drugačije tekstove. Prvi put se nisam mešala, dala sam joj odrešene ruke i ispalo je super. Imamo i grčke saradnike - istakla je ona. 

Milica je uvrstila i pesmu "Srce porodično", koju je otpevala na koncertu, a koju je posvetila baki i deki, sa kojima je kao mala gledala seriju "Srećni ljudi".

- Taj momenat kad smo čekali tu seriju na RTS-u je jedan znak bezbrižnog detinjstva. Tad nisam razmišljala da li ću platiti račune, da li imam za prašak za veš. Pamtim kako sedimo u sobi, baka, deka i ja, gledali seriju... To je označavalo kraj nedelje - govorila je ona.

- Idu novi projekti, sačekajte, šta da vam kažem. Uvek je nešto što je povezano sa muzikom, muzika mi je uvek najbitnija. Uvek sam radila da intrigiram, da zavedem. Ono što se piše o meni, uglavnom je vezano za muziku. Tako ću da nastavim da radim - poručila je ona.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica slavi i milijardu pregleda!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading