PRVA FOTKA SA KRŠTENJA SINA MARIJE ŠERIFOVIĆ: Postao si Božje dete, nek te čuva od svakog ZLA, a ja od tuge i ljudi! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.05.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica podelila fotografiju iz Hrama Svetog Velikomučenika Dimitrija!

PRVA FOTKA SA KRŠTENJA SINA MARIJE ŠERIFOVIĆ: Postao si Božje dete, nek te čuva od svakog ZLA, a ja od tuge i ljudi! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Popularna pevačica Marija Šerifović juče je krstila svog sina Marija, kog je dobila uz pomoć surogat-majke u decembru prošle godine. Mali Mario kršten je u Hramu Svetog Velikomučenika Dimitrija u Novom Beogradu. Pevačica je danas podelila prvu fotografiju sa krštenja.

- Juče smo slavili Vasilija Ostroškog, zatim moj prvi Američki dan majki, ali i krštenje mog malog plavookog mekanog pamuk princa. Postao si Božije dete i neka te Bog i Sveti Vasilije čuvaju od svakog zla, a ja od tuge i ljudi - napisala je Marija u opisu fotografije na Instagramu.

Republika

Foto: Instagram.com/serifoviceva

Krštenje malog Marija

Na fotografiji se vidi mali Mario, kog kum drži u naručju, dok sveštenik obavlja krštenje.

Mariji su u komentarima ispod objave čestitale koleginice Milica Todorović, Edita Aradinović, Nataša Bekvalac.

Inače, nakon krštenja sina, Marija je organizovala provod u jednoj kafani, gde je slavila za sve pare. Ona je prvo otpevala duetsku pesmu "Ti mi uvek trebaš" koju je snimila sa majom Vericom Šerifović, a potom je otpevala i "Uspori malo sudbino sestro", numeru Džeja Ramadanovskog. Ranije je pričala o sreći koju je osetila.

- Dugo sam se spremala za taj trenutak dolaska bebe na svet i bezbroj puta zamislila u glavi kako će to sve izgledati... I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osećaj je ipak rečima neopisiv, nešto najposebnije... Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo! Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osećaj.  Sve vreme sam bila prisutna. Od odlaska u bolnicu, pa do samog porođaja. I ne samo tokom porođaja. Moji česti odlasci u Ameriku su upravo bili time motivisani. Poslednjih mesec dana smo sve vreme bili zajedno. Želela sam da prođemo zajedno svaki korak, svaki sekund tog čina - pričala je ranije pevačica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Andre

14.05.2024 15:03

Suze lijem same teku, molim vas da nas obavestite kada Mariji bude bolje, evo pokidasmo se od tuge.