NAKON PRIVOĐENJA MARKA MILJKOVIĆA, ANABELA RAZVEZALA JEZIK: Progovorila o skandalu, pa otkrila šta Luna i on kriju!

Autor:

Zabava

13.05.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uznemirena Anabela Atijas čeka informaciju od ćerke Lune, ne zna šta se dešava sa Miljkovićem.

NAKON PRIVOĐENJA MARKA MILJKOVIĆA, ANABELA RAZVEZALA JEZIK: Progovorila o skandalu, pa otkrila šta Luna i on kriju!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić, Shuttestock

 Anabela Atijas je uznemirena nakon saznanja da je njen zet Marko Miljković priveden. Kako je objavio Informer, bivši učesnik rijaliti programa trenutno se nalazi u Urgentnom centru gde čeka pregled kod lekara. Marko je u pratnji policajaca doveden u Urgentni centar, a na rukama su mu bile lisice, dok je nosio iscepanu majicu. Policija ga je privela nakon sukoba sa komšijama koji žive sprat iznad njih.

- Slikajte me, slikajte me, četiri sata me drže ovde - ponavljao je on.

Anabela Atijas, majka Lune Đogani i Markova tašta, izjavila je da nije upućena u situaciju i da nije svesna da su njih dvoje imali problema sa komšijama.

Republika

Foto: Youtube printscreen/Sikter Shorts

Marko Miljković

 

- Ne ispitujem ono što mi sami ljudi ne ispričaju. Kada mi budu sami pričali onda ću znati. Znam da je sve okej kod njih. Bolje da ne komentarišem, jer ne znam o čemu se radi. Nisu mi pričali da imaju problem sa komšijama, ne znam šta je ovo - rekla je Anabela za Informer. 

Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, s obzirom da su Anabela i Marko poznati javne ličnosti. Njihovi privatni problemi sada su došli u fokus medijske pažnje, a javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj situacije.

Podsetimo, pobednica "Zadruga 2" Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković vrlo su aktivni na društvenim mrežama, a na platformi Jutjub izbacili su snimak na kom se vidi kako im je policija došla u stan po prijavi. Miljković je pokušao da objasni šta se desilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Anja

14.05.2024 13:21

Lažeš kučko kao ćerkica ti nije rekla a ti ne pitaš fujjj

Odgovori 11 10