NEK PRVO KARLEUŠA KRENE, PA... Milica Pavlović otkrila da li otvara profil na Onlifansu! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

13.05.2024

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica za Republiku progovorila o novom projektu, pa se osvrnula na aktivnosti svoje prijateljice!

Pevačica Milica Pavlović izdala je EP sa tri nove pesme i organizovala promociju, na kojoj je ujedno proslavila i milijardu pregleda, koje je za 12 godina skupila na platformi Jutjub. Ekipa portala Republika porazgovarala je sa Milicom na promociji, a ona nam je otkrila 

- Lepo je biti "milijarderka". Ne znam šta da kažem, a da ne zvučim umišljeno. Ponosna sam na svoje saradnike, na naš rad. To nije došlo preko noći. Ponosna sam na publiku koja me prati svih ovih godina, danas slavimo tu milijardu. Nešto očigledno dobro radim - rekla je Milica.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Pavlović na promociji

Nedavno su Miličinoj prijateljici i koleginici Jeleni Karleuši ukinuli profil na društvenoj mreži Instagram, a pevačica nam je otkrila kako bi se ona osećala da joj se isto desi, kao i da li je zavisna od društvenih mreža.

- Nije da nisam (zavisna), nama su društvene mreže pružile tu mogućnost da se oglašavamo, ja društvenoj mreži pristupam iz prizme da je to moj medij lični, tu su ljudi koji me prate, odlična platforma da komuniciram sa ljudima koji vole moju muziku. Tako posmatram. kad bi mi neko skinuo Instagram, ne bi mi bilo pravo - istakla je Pavlovićeva.

Jelena je iznenadila sve kad je objavila da će otvoriti profil na platformi Onlifans, gde se uglavnom kači sadržaj za odrasle. Milica nam je priznala da li bi i ona otvorila profil na ovoj platformi, gde Jelena planira da kači fotografije u kupaćim kostimima.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša

- Ne znam, nisam razmišljala na tu temu. Ja i nešto nemam takve fotografije. Ne znam, hajde da se malo raspitam kako funkcioniše ta mreža. Nek prvo Jelena krene, pa ću je pitati baš - rekla je Milica.

Šta nam je sve još Milica otkrila, pogledajte u klipu na početku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading