KARLEUŠU KRIŠOM SNIMALI U DUBAIJU: Procurila VRELA FOTKA njenog tela, pevačica se HITNO OGLAQSILA! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.05.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzička zvezda svima zapušila usta!

KARLEUŠU KRIŠOM SNIMALI U DUBAIJU: Procurila VRELA FOTKA njenog tela, pevačica se HITNO OGLAQSILA! (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

Karleuša

Popularna pevačica Jelena Karleuša trenutno boravi u Dubaiju sa svojom porodicom, a ova destinacija je poznata kao jedno od omiljenih mesta za odmor ove muzičke zvezde. Karleuša je poznata po svojoj strastvenoj ljubavi prema poziranju na plaži u izazovnim bikinijima, a nedavno je postala žrtva skrivenog snimanja od strane jednog muškarca koji je neovlašćeno objavio njene fotografije.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Jelena Karleuša

Na fotografijama koje su procurile u javnost, Jelena Karleuša pozira u bikiniju, ističući svoju besprekornu figuru i atraktivne atribute. Sa kačketom i sunčanim naočarima, pevačica je uhvaćena u opuštenom trenutku na plaži. Muškarac koji ju je krišom snimio je dodao emotikon rakete, sugerišući da je Karleuša izgledala izuzetno zanosno.

Jelena je fotografiju podelila na svom Instagram profilu, pa se obratila pratiocima.

- Srećom sam dobra riba, inače bi se ovaj paparaco pretvorio u noćnu moru - naposala je ona i dodala emotikon koji plače od smeha.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jelene Karleuše

Iako su neovlašćeno objavljene fotografije izazvale pažnju javnosti, Jelena Karleuša je pokazala da je spremna da se našali na svoj račun i da se ne uznemirava zbog narušavanja privatnosti. Njen boravak u Dubaiju, u društvu porodice, deluje kao prilika za opuštanje i uživanje, pa je jasno da pevačica ne dozvoljava da ovakvi incidenti pokvare njen odmor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading