KARLEUŠA OBJAVILA DOKAZ DA JE ŠVAJCARAC ISKOPIRAO NA EVROVIZIJI: Šok FOTKA iz devedesetih otkriva ISTINU!

Autor:

Zabava

13.05.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša objavila neoborivi dokaz da je predstavnik Švajcarske, Nemo iskopirao na Evroviziji 2024.

KARLEUŠA OBJAVILA DOKAZ DA JE ŠVAJCARAC ISKOPIRAO NA EVROVIZIJI: Šok FOTKA iz devedesetih otkriva ISTINU!

Foto: ST/Tamara Pavišić, Credit: Jessica GOW / AFP / Profimedia

Na sinoćnom finalu Evrovizije 2024. godine, Nemo, predstavnik Švajcarske, odneo je pobedu i time izazvao veliku pažnju javnosti. Međutim, danima nakon finala, interesovanje za pobednika i dalje raste.

Jelena Karleuša, poznata pop zvezda, iznenadila je mnoge kada je otkrila da je njen favorit za pobedu bila Francuska, a potom je na Instagram profilu podelila priču koja je izazvala dosta smeha među njenim pratiocima. Naime, fanovi su tvrdili da je Nemo, pobednik Evrovizije, na svom nastupu nosio stajling koji podseća na jedan koji je Karleuša nosila pre nekoliko godina, te su uporedili ove dve modne kombinacije.

Jelena je odlučila da podeli ovo poređenje na svom Instagram storiju uz komentar "E pa kraj" uz emotikon koji plače od smeha. Ova objava izazvala je dosta reakcija među njenim pratiocima i dodatno doprinela diskusiji o Nemu i njegovom pobedničkom nastupu na Evroviziji.

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša Instagram Nemo

 


Nemo, umetničko ime nebinarne ličnosti koja je osvojila Evroviziju, izazvao je različite reakcije širom sveta. Njegov nastup i pobeda su bili predmet brojnih komentara i spekulacija, a mnogi su isticali značaj koji ova pobeda ima za predstavljanje različitih identiteta i izraza na tako velikoj i globalnoj manifestaciji.

Međutim, osim pohvala, bilo je i onih koji su izrazili skeptičnost ili čak negodovanje povodom Nema i njegove pobede. Kako god, njegovo učešće i trijumf su nedvosmisleno obeležili ovogodišnje takmičenje i ostavili snažan utisak na publiku širom sveta.

Foto: Credit: Antti Aimo-Koivisto / imago stock&people / Profimedia

Nemo predstavnik Švajcarske, pobednik Evrovizije 2024

 


Poređenje stajlinga Nema i Jelene Karleuše izazvalo je živahnu raspravu među ljubiteljima mode i javnosti generalno. Ovakve situacije često pokreću pitanja o originalnosti, inspiraciji i kopiranju u svetu mode i umetnosti.

Iako su fanovi izneli svoje mišljenje o sličnosti stajlinga, ostaje otvoreno pitanje da li je Nemo zaista kopirao Karleušin stajling ili je ovo slučajnost ili inspiracija. Ova tema je svakako dodatno začinila priču oko Nema i njegovog trijumfa na Evroviziji.

U zaključku, Nemo je svojom pobedom na Evroviziji 2024. godine privukao pažnju javnosti na više načina, od reakcija na njegovu pobedu, do spekulacija o modnom stajlingu. Njegova pobeda će sigurno ostati upamćena kao jedna od najznačajnijih u istoriji ovog takmičenja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading