STRAVIČNO! Naš pevač SREĆAN što je pobedio MOMAK U SUKNJI, a onda se pojavio JEZIV SNIMAK da vrše RITUAL nad njim! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.05.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filarri proživeo šok nasilje!

STRAVIČNO! Naš pevač SREĆAN što je pobedio MOMAK U SUKNJI, a onda se pojavio JEZIV SNIMAK da vrše RITUAL nad njim! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Mladi pevač Filarri krajem februara ove godine učestvovao je na "Pesmi za Evroviziju" sa pesmom "Ko je ta žena". Njegov upečatljiv nastup i kontroverzni stajling koji je ličio na venčanicu privukli su najveću pažnju. Iako njegova kreativnost nije bila dovoljna da se plasira u finale takmičenja, Filarri je bio razočaran ovim ishodom.

Pobedu na Evroviziji odneo je Švajcarac Nemo, koji se izjašnjava kao nebinarna osoba i nosio je suknju tokom nastupa. Nakon ovog događaja, Filarri se obratio svojim pratiocima na društvenoj mreži Iks.

Foto: twitter.com/

Fillari Twiter

 


" - I tako pobedi dečko u suknji - " napisao je Filarri, uz dodatak emotikona koji se plazi. Ova izjava izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama, a mnogi su ga kritikovali zbog ovog komentara.

Nakon toga, pojavio se snimak na kom Filarriju cigaretom buše glavu, što je njega izbezumilo.

 

 


Inače, glavna parola Filarrijevih "hejtera" bila je rečenica "nećemo da Srbiju predstavlja muškarac u suknji", zbog čega su mnogi zaključili da je Filarri likovao zbog pobede Švajcarca. Ova situacija izazvala je žestoku raspravu na društvenim mrežama i pokrenula pitanja o prihvatanju različitosti i rodne ravnopravnosti.

 

 

Foto: ST/Tamara Pavišić

Fillari

 


Filarrijeva izjava i reakcije na nju pokazuju koliko su teme poput rodnih uloga i izražavanja i dalje aktuelne i podložne kontroverzama u društvu.

- Nema šta da rešavamo, ti si talentovan. Ja imam tešku ruku. On je lepoo vaspitan, samo te molim da nikome ne lepiš etiketu homofoba, jer ja to nikad nisam bila. Gej populacija je deo moje karijere i života. Ja sam prva koja je podržala gej brakove na estradi i doživela sam probleme. Zato sam se naljutila na tebe. To ne smeš da radiš jer oni to jedva čekaju - rekla je pevačica Goca Tržan direktno Filariju. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading