URNEBESNO! Knez objavio sliku iz Ostroga, a TAGOVAO OVOG sveca - svi bruje o LAPSUSU!

Autor:

Zabava

13.05.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Knežević Knez ponovo postao viralan na društvenim mrežama zbog lapsusa!

URNEBESNO! Knez objavio sliku iz Ostroga, a TAGOVAO OVOG sveca - svi bruje o LAPSUSU!

Foto: ST/D. KADIĆ

Popularni pevač Nenad Knežević Knez nedavno je posetio manastir Ostrog, gde je odlučio da podeli deo svog duhovnog putovanja sa svojim pratiocima na Instagramu. Objavivši fotografiju na svom Instagram storiju, Knez je označio Svetog Vasilija, izazivajući lavinu reakcija među svojim pratiocima na ovoj društvenoj mreži.

 

 

Iako se ispostavilo da je označeni profil zapravo pripadao običnom čoveku koji sebe naziva Sveti Vasilije na ovoj platformi, komentari i šale na pevačev potez munjevitom brzinom su se širili društvenim mrežama.

- Ali Knez koji izbaci fotku ispred Ostroga i taguje Svetog Vasilija, stoji u jednom od komentara. Ipak, tu nije kraj.

 

 


Iako se poslednjih godina manje eksponira u javnosti, Knez i dalje marljivo radi na svojoj muzici. Nedavno, na jednom događaju, doživeo je neobičan trenutak koji je postao predmet komentara na društvenim mrežama.

Foto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ

Nenad Knežević Knez

 

Tokom izvođenja svoje pesme "Mia bella sinjorina", pokušao je da uključi publiku u nastup, pozivajući ih da otpevaju deo umesto njega - praksa koju mnogi pevači praktikuju sa svojim fanovima. Međutim, kada je zastao i pozvao publiku da zapeva, iznenada je nastala tišina. Iako se nije obeshrabrio, Knez je još jednom pokušao da uključi publiku, ali nije dobio očekivan odziv.

Knezov neobičan trenutak na nastupu pokrenuo je raspravu na društvenim mrežama o tome kako publika reaguje na interakciju sa izvođačima, ali i o tome kako se umetnici snalaze u takvim situacijama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading