RADA MANOJLOVIĆ OTKRILA ISTINU O BRAKU NAŠEG GLUMCA: Evo u kakvom je odnosu sa SUPRUGOM i zbog čega izbijaju SVAĐE u njegovom domu!

Autor:

Zabava

11.05.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji ,,Magazin in" Rada Manojlović izvukla je odgovor od našeg poznatog glumca.

RADA MANOJLOVIĆ OTKRILA ISTINU O BRAKU NAŠEG GLUMCA: Evo u kakvom je odnosu sa SUPRUGOM i zbog čega izbijaju SVAĐE u njegovom domu!

Foto: Republika TV

U poslednjoj epizodi emisije "Magazin In", Sanja Marinković je postavila intrigantno pitanje: "Da li su današnji muškarci izgubili manire i zaboravili kako se pravi džentlmeni ponašaju prema ženama?".

Ova tema je izazvala živu raspravu među poznatim gostima emisije, a Sanja je predstavila rezultate zanimljive ankete koja se tiče zaboravljenih džentlmenskih manira. Prema glasovima dama, čini se da su zaboravljeni maniri poput držanja kišobrana na kiši, izgovaranja "hvala" i "molim", praćenja do kućnog praga i čuvanja intime.


Tokom emisije, Sanja je postavila pitanja gostima o njihovom stavu o današnjim džentlmenima. Rada Manojlović je otkrila šta to danas muškarce čini džentlmenima a nekada to nije bilo tako

Foto: ST/Nemanja Pančić

Rada Manojlović

 

- Ne znam da li to nije bilo nekada ali mislim da muškarac treba da radi sve i da žena bude žena, muškarac bude muškarac. Ja volim da muškarac bude jači, on treba da mene uhvati i prenese, da me gura kroz život - rekla je Rada.

- Šta onda u današnje vreme čini muškarca džentlmenom? - pitala je Sanja.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Rada Manojlović

 

- Čini ga njegovo samopouzdanje. Muškarac kad ima samopouzdanje on želi da ti skine zvezde, a kada je u nekoj vrsti depresije onda ga ti formiraš i praviš od njega ono što treba da bude, tako da ti brzo dosadi i zato ga devojke šutnu. Žene ostavljaju muškarce zato što im je dosadno. Ja imam ženu sa karakterom koja ume i da opsuje i da se posvađa i da lupi šakom od sto. Kod nas nikada nije dosadno - odgovorio je Saša.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading