BRED PIT POKAZAO PSIHO MOMENAT KOPIRANJA BIVŠIH LJUBAVI: Kada vidite ove FOTKE krstićete se!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi se pitaju da li je bio zaljubljen sam u sebe ili u devojke sa kojima je bio.

BRED PIT POKAZAO PSIHO MOMENAT KOPIRANJA BIVŠIH LJUBAVI: Kada vidite ove FOTKE krstićete se!

Foto: Profimedia

Gospodin i gospođa Smit kako i danas mnogi prepoznaju glumce Anđelinu Džoli i Breda Pita, od 2022. godine sude se zbog zlostavljanja za šta ga je i optužila bivša supruga. Pre nego što je Bred Pit upoznao Anđelinu, njegov ljubavni život bio je šarenolik.

I tokom svojih aktivnih dana zabavljanja, Pit je postao poznat po tome što se oblačio kao njegova najnovija ljubav. Ipak, teško je otkriti da li su se njegove devojke oblačile kao on ili on kao one, ali istina da je sa svakom partnerkom bio obučen sa stilom.

Foto: Profimedia

Bred Pit i Anđelina Džoli

Od Kristine Eplgejt, koja je ostavila Pita 1989. zbog kanadskog rokera Sebastijana Baha, do Džulijet Luis, koja je imala samo 17 godina kada se sastala sa glumcem, pogledajte njegove transformacije koje su zavisile od toga sa kime je u ljubavnom odnosu.

Foto: Profimedia

Bred Pit i Dženifer Aniston

Ultra duge pletenice, široke farmerke i kaubojske čizme sa Jitka Pohlodek 1994. Šeširi u skladu sa bivšom verenicom Džil Šolen 1988. Naočare i kargo pantalone iz 90-ih sa Dženifer Aniston 1999. Zalizana kosa sa bočnim delovima i crna svečana odeća sa Anđelinom Džoli, piše "Elle".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🍒 (@lolita)

Promena je svaki put bila očigledna. Korisnici su ispod objave na Instagramu komentarisali da i oni vide zapanjujuću sličnost.

- U koga se on zapravo zaljubio?

- Još uvek je prelep!

- Bred i Dženifer su najbolji par! - bili su samo neki od komentara.

Sa kime je na osnovu vašeg mišljenja bio najlepši par?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading