VELEOBRT ZA PIKSIJEV OSMEH: Babić će BITI SPREMAN za EVRO: Defanzivac se oporavlja u Beogradu, pa ide u Moskvu

Autor:

Sport

14.05.2024

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od heroja plasmana u Nemačku će pre okupljanja "orlova" zaigrati i za svoj klub.

VELEOBRT ZA PIKSIJEV OSMEH: Babić će BITI SPREMAN za EVRO: Defanzivac se oporavlja u Beogradu, pa ide u Moskvu

Foto: Starsport

Ljubitelje fudbala u Srbiji zaledila je vest koja je danas plasirana iz Rusije a koja je glasila da je Srđan Babić povređen, da je za njega sezona završena i da samim tim selektor Dragan Stojković Piksi ne bi mogao da računa na njega za Evropsko prvenstvo koje za mesec dana počinje u Nemačkoj. Međutim, samo nekoliko sati kasnije, stižu ohrabrujuće vesti.

Prema informacijama iz izvora dobro upućenog u kontakte između "orlova" i njihovih klubova, defanzivac Srbije i Spartaka iz Moskve je na lečenju i oporavku u Beogradu, ima intenzivne terapije i usput individualno trenira. Ako se optimistične prognoze obistine, on će već za vikend nazad u Moskvu i posle sedam dana početi da trenisa sa saigračima. Ako sve bude išlo pozitivnim tokom, on će moći da zaigra u meču poslednjeg kola Premijer lige Rusije na gostovanju Orenburgu. Ako tako bude, neće postojati prepreka da Piksi pozove Babića i da ga očekuje na okupljanju "orlova" pred početak operacije EVRO 2024.

Podsetimo, Babić je standardan u odbrani Spartaka u kojoj se ustali od dolaska iz Almerije. Pre toga je nastupao još za Famalikao, Sosijedad, Reus, Vojvodinu i Borac iz Banja Luke, a ljubitelji fudbala u Srbiji su ga najviše upamtili u crveno-belom dresu Crvene zvezde. Srđan je sa omladinskim nacionalnim timom Srbije osvojio Svetsko prvenstvo 2015. godine na Novom Zelandu, a sada je jedan od heroja plasmana na EP posle 24 godine. Naime, upravo je Babić sao gol Bugarskoj u 82. minutu meča u Leskovcu vrednog boda u remiju (2:2), a posle je usledilo slavlje na stadionu Dubočica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading