EDITA BACILA OKO NA DESINGERICU: Odlepila za skandaloznim reperom, simpatije PRIZNALA JAVNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.10.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica na društvenim mrežama pružila podršku Dragomiru Despiću Desingerici.

EDITA BACILA OKO NA DESINGERICU: Odlepila za skandaloznim reperom, simpatije PRIZNALA JAVNO! (FOTO)

Foto: ATAImages

Sinoć su popularni treperi Mihajlo Veruović poznatiji kao Vojaž i Igor Panić Nući održali koncert u Hangaru Luke Beograd. Na ovom događaju pojavilo se mnogo estradnih imena i kolega koji su im se pridružili na sceni. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Vojaž i Nući koncert

Jedan od repera koji je nasupao sinoć bio je i Dragomir Despić svima poznatiji kao Desingerica. On je kao i svaki put do sad privukao veliku pažnju svojim ponašanjem na  bini, što je očigledno zapalo za oko popularnoj pevačici, Editi Aradinović, pa je simpatije odlučila da mu pokaže javno. 

Naime, Edita je iz publike usnimila Desingericu dok je nastupao i objavila na svom storiju na društvenoj mreži Instagram i uz to napisala da joj se on sviđa i stavila emotikon srca koje gori u plamenu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Desingerica i Edita objave na Instagramu

Mnogima je zapalo za oko da Desingerica i Edita jedno drugog često u prethodnom vremenskom periodu kače na društvenim mrežama, a iako je mnogima delovalo kao da se prozivaju, sad više ostavlja utisak da se simpatišu ili možda spremaju neki zajednički projekat, međutim, oni o tome još uvek nisu ništa rekli. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading