SLOBA ZARATIO I SA TIKTOKEROM! PROZIVALI SE ZA SVE PARE! Evo šta je bio razlog!

Autor:

Zabava

28.04.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radanoviću se nije svideo sadržaj koji Andrija plasira...

SLOBA ZARATIO I SA TIKTOKEROM! PROZIVALI SE ZA SVE PARE! Evo šta je bio razlog!

Foto: ST/Dragan Kadić, instagram.com/Instagram/wajwai

Pevač Sloba Radanović isprozivao je tiktokera Andriju, koji je objavio fotogafiju na kojoj se vidi kako nosi devojku, u mini suknji na ramenu, pa joj se video donji veš. On je zbog toga napisao da je pogrešno da se muškarac ovako ponaša prema ženi, nakon čega je tiktoker repostovao Slobin komentar i podsetio šta je on radio u rijaliti programima.

Foto: ST/Dragan Kadić

Sloba Radanović

 

- Sve na ovoj fotografiji je pogrešno. Dok se god pravimo da je ovo normalno i kul i mi smo pogrešni. U šta smo se pretvorili kolektivno, kao društvo... Ovo je jako pogrešno, dečko. A i ti devojčice... - napisao je prvo Sloba, da bi usledio odgovor:

- A ti kad je*eš na nacionalnoj televiziji pred ženom, to nije pogrešno. M'rš bre, bagro zabagrena ti ćeš nekom da prosipaš priče o moralu.

Foto: Instagram printsceen

Slobin komentar na spornu sliku

 

 

Podsetimo, Sloba Radanović je suprugu Kiju Kockar prevario u rijalitiju sa Lunom Đogani. Ipak, nakon rijalitija svako je krenuo svojim putem. Sloba se oženio Jelenom Đuričanin, dok je Luna sreću pronašla pored Marka Miljkovića.

Foto: RTV Pink printscreen, Instagram.com

Sloba Radanović i Andrija Milivojević

 

Voditelj Ognjen Amidžić u svojoj emisiji ugostio je Slobu Radanovića kojem je u jednom trenutku postavio pitanje o Luni Đogani sa kojom je pevač imao aferu u rijalitiju "Zadruga 1" sok je još bio u braku sa Kristinom Kijom Kockar.

Kako je Luna pokrenula emisiji na porodičnom Jutjub kanalu u kojoj gostuju mnoge poznate ličnosti, voditelj je upitao Slobu da li bi bio gost kod bivše devojke.

- Je l bi gostovao kod Lune? - pitao je Ognjen.

- Ne bih - kao iz stopa je rekao pevač, kojem je očigledno bilo neprijatno.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading