OVO NISTE VIDELI U PRENOSU! Dok je Teya Dora izvodila "Ramondu", muškarac ZAPROSIO svoju devojku i sve RAZNEŽIO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.05.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najromantičniji gest ovogodišnje Evrovizije dogodio se na nastupu naše Teya Dore!

OVO NISTE VIDELI U PRENOSU! Dok je Teya Dora izvodila "Ramondu", muškarac ZAPROSIO svoju devojku i sve RAZNEŽIO! (VIDEO)

Foto: shutterstock, Credit: Jessica Gow/TT / AFP / Profimedia

Sinoć je održano veliko finale 68. Evrovizije, a pobedu je odneo Švajcarac Nemo. Naša predstavnica Teya Dora nastupila je 15, a osvojila je 17. mesto. Na njenom nastupu dogodilo se nešto zanimljivo, što televizijske kamere nisu usnimile.

Naime, dok je Teya Dora izvodila svoju pesmu "Ramonda", jedan muškarac je u publici klekao na kolena i zaprosio svoju devojku, koja je rekla "da". Ljudi koji su se nalazili oko njih bili su oduševljeni romantičnim gestom, a snimak je isplivao na društvenoj mreži TikTok i možete ga pogledati u nastavku ovog teksta.

@skymusic.entertainment SHE SAID YES! 🌸 Dok je ovogodišnja predstavnica Srbije na #ESC24 izvodila svoju pesmu “Ramonda” kao najemotivniji trenutak bila je prosidba! 🌸 @TeyaDora je nastupila pod rednim brojem 16, dok je publika oduševljeno slušala našu predstavnicu! ✨ GLASAJTE! 🇷🇸 #SEtv #SkyMusic #SkyMusicEnertainment #TeyaDora #Ramonda ♬ original sound - /SETV

Inače, Teya Dora se danas oglasila na društvenoj mreži Instagram i čestitala pobedu Nemu, a potom i drugo mesto Bejbi Lazanji, sa kojim se zbližila poslednja dva meseca.

- Ljudi, hvala vam svima na podršci i divnoj energiji i na svim glasovima koje ste poslali - napisala je Teodora, koja je čestitala svojim kolegama na plasmanima.

- I najveće čestitke za Bejbi Lazanju i Hrvatsku, koji su osvojili najviše bodova od publike - poručila je naša Teya Dora.

Podsećanja radi, srpska predstavnica jedva se plasirala u finale jer je prve polufinalne večeri imala najmanje bodova, tačnije 47. sa kojima se našla na 10. mestu među prvim finalistima. Plasman u velikom finalu iskoristila je da Srbiju postavi na 17. mesto među 25 takmičarskih zemalja. Teodora je od stručnog žirija dobila ukupno 22 poena, dok joj je publika dala 32, pa je završila ovogodišnje takmičenje sa ukupno 54 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading