SRBI NAŠLI SPAS ZA EVROVIZIJU! Traže SMENU izviždanog supervizora: Nek na njegovo mesto doće GOSPOĐA OLIVERA KOVAČEVIĆ! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.05.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnici društvenih mreža žele da Evropska radiodifuzna unija postavi Oliveru Kovačević na mesto glavnog supervizora Evrovizije!

SRBI NAŠLI SPAS ZA EVROVIZIJU! Traže SMENU izviždanog supervizora: Nek na njegovo mesto doće GOSPOĐA OLIVERA KOVAČEVIĆ! (FOTO)

Foto: Wikipedia, ST/Dragan Kadić

Martin Usterdal, glavni supervizor Evrovizije, sinoć je izviždan u Malmeu od strane publike tokom prenosa uživo. Naime, Martin je dobio zadatak da pročita glasove Holandije, čiji je emiter odbio da učestvuje u programu nakon što je njihov predstavnik Jost Klajn diskvalifikovan. Pre nego što je krenuo da čita glasove, publika je krenula da zviždi i viče "ua!", izražavajući nezadovoljstvo zbog odluka Evropske radiodifuzne unije, čiji je Martin član.

Diskvalifikacija Holandije je samo jedan u nizu skandala zbog kojih je Martin izviždan, a glavni je to što su dozvolili Izraelu da učestvuje na Evroviziji, zbog čega je više hiljada ljudi protestvovalo.

Logično, ovaj događaj je postao viralan na društvenim mrežama, a uključili su se i naši korisnici. U nizu šaljivih komentara na račun Evrovizije, izdvojio se jedan, koji je u sve uključio Oliveru Kovačević, urednicu i supervizorku "Pesme za Evroviziju".

Kako je jedan korisnik društvene mreže Iks prokomentarisao, spas za Evroviziju bilo bi angažovanje Kovačevićeve.

- Jedini izlaz iz ove krize je da Martin Usterdal podnese ostavku, a na njegovo mesto dođe gospođa, gospođetina, dama Olivera Kovačević - napisao je on.

Da se mnogi slažu sa njih govori i činjenica da je u trenutku pisanja ovog teksta, ovaj tvit pregleda više od 18 hiljada puta, a lajkovaj čak 1.145 puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading