LUDNICA U HRVATSKOJ: Traže da se UKINE stručni žiri na Evroviziji, a OVAKO su reagovali na POENE iz Srbije - mi njima 12, oni nama TRI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.05.2024

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao snimak sa jednog od trgova u Hrvatskoj, pogledajte reakciju publike na 12 poena iz Srbije!

LUDNICA U HRVATSKOJ: Traže da se UKINE stručni žiri na Evroviziji, a OVAKO su reagovali na POENE iz Srbije - mi njima 12, oni nama TRI! (VIDEO)

Foto: Credit: Jessica Gow/TT / AFP / Profimedia

Bejbi Lazanja, hrvatski predstavnik na ovogodišnjoj Evroviziji, nije uspeo da donese pobedu svojoj zemlji sinoć, iako je važio za glavnog favorita. Bejbi Lazanja je izgubio od Švajcarca Nema, koji je osvojio 591 poen, dok je naš komšija uspeo da osvoji 547 poena.

Republika

Foto: Credit: Jessica Gow/TT / AFP / Profimedia

Bejbi Lazanja

Grad Zagreb sprema se da dočeka Bejbi Lazanju danas, na Trgu bana Josipa Jelačića.

- Pozivamo sve građane i ljubitelje muzike da pozdrave i dočekaju našeg Marka na glavnom gradskom trgu gde će od 13:00 biti organizovan prigodan program dočeka - poručili su iz Grada Zagreba, a gradonačelnik Tomislav Tomašević rekao je da su se odlučili na to nakon što su iz Lazanjinog tima potvrdili da žele doček.

- On je pobednik po glasanju publike i smatramo da zaslužuje doček. Iskreno mislim da bi glasanje žirija trebalo ukinuti i ostaviti samo glasanje publike. Jasno je da tu ima puno politike i geopolitike i ključno je na kraju ko je miljenik publike, a to je Bejbi Lazanja - rekao je on.

Republika

Foto: pixabay.com

Grad Zagreb organizuje doček

Kako je još najavljeno, okupljene na trgu u Zagrebu zabavljaće, između ostalih i bivši hrvatski predstavnici na Eurosongu Let 3, Tatjana Matejaš Tajči u pratnji Ante Gele i benda i Emilija Kokić. Voditelj programa je Miljenko Cvitković Minja, prenosi "Dnevnik.hr".

Kada su saopštili pobednika i kada je Lazanji prvo mesto izbeglo "za dlaku", Hrvatski predstavnik nije bio oduševljen, ali je ipak aplaudirao i podržao svog kolegu. Što možete videti u snimku ispod.

Ono što je predstavnika Hrvatske posebno oduševilo je što je od Srbije dobio 12 poena. Bejbi Lazanja je dobio 12 poena i od stručnog žirija iz naše zemlje, ali i od SMS glasova publike.

Sa druge strane, hrvatski stručni žiri je nama dao samo 3 poena, ali nam je njihova publika dodelila 12 poena. Hrvati su širom zemlje pratili događaj uživo, a jedan korisnik društvene mreže Iks objavio je snimak na kom se vidi trenutak kad Konstrakta čita poene iz Srbije. Ceo trg krenuo je da skandira kad je naša zemlja dodelila Bejbi Lazanji 12 poena.

Upravo zbog ovoga, mnogi hrvatski influenseri i poznate ličnosti pobesneli su zbog odluke stručnog žirija da našoj predstavnici Teya Dori daju samo 3 poena. Influenser Vanja Fotović se odmah oglasio na društvenoj mreži TikTok.

- Mi, Hrvati, smo neviđene pi**e, koje su Srbima dale tri boda, tri boda! A nama su Srbi dali 12 bodova! 12 bodova su nam dali! Mi smo pi**e neviđene! To ću vam ja reći, pa kom pravo, pravo, kom krivo, krivo! - rekao je on.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Vanja Fotović, hrvatski influenser

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nada...

12.05.2024 21:21

Poeni svakom prema zaslugama.Meni ništa tu nije čudno.Njima 12,a nema je i 3 previše.