SANJA VUČIĆ PREKINULA ĆUTNJU O EVROVIZIJI! Progovorila o Teya Dorinom PLASMANU, a evo šta misli o POBEDNIKU i Bejbi Lazanji!

Autor:

Zabava

12.05.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva puta nas je predstavljala na Evroviziji, a sada iznela stav o sinoćnoj situaciji!

SANJA VUČIĆ PREKINULA ĆUTNJU O EVROVIZIJI! Progovorila o Teya Dorinom PLASMANU, a evo šta misli o POBEDNIKU i Bejbi Lazanji!

Foto: www.profimedia.rs, TV Pink/printscreen

Sanja Vučić, koja je dva puta predstavljala našu zemlju na Evroviziji, pratila je finale 68. muzičkog takmičenja sinoć, a nakon glasanja dala je svoj sud na društvenoj mreži Iks. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sanja sa grupom Hurricane na Evroviziji

Sanji se, kao i mnogim drugim javnim ličnostima iz regiona, nije dopalo to što je pobedu odneo Švajcarac Nemo, a ne Hrvat Bejbi Lazanja. Takođe, Sanja se osvrnula i na nastup naše Teya Dore, ali i svoje učešće sa grupom Hurricane.

- Čestitke pobedniku! Vokal, neosporan! I dalje mislim da su susjedi bili zaslužniji, ali to nam je što nam je! TEYA JE POKIDALA i to je najvažnije! Setite se hajpa oko "Loco, Loco", pa je bilo zavidno 15. mesto - napisala je Sanja.

 

 

Podsećanja radi, Teya je sinoć osvojila 17. mesto sa 54 poena. Hrvatski žiri nam je dao 3 boda. Žiri Albanije dao nam je 1 poen, a žiri Danske 2 poena, dok nam je žiri Jermenije dao 5 poena. Slovenija je našoj predstavnici dala 4 poena, a žiri Portugalije 1 poen, koliko nam je dao i žiri Irske.  

Pored 22 boda koje smo prikupili od žirija, što nas je smestilo na 18. poziciju, usledili su i glasovi publike, koji su nam u završnici obezbedili 17. mesto.

Naime, Teya je od strane publike nagrađena sa dodatna 32 poena, što je u zbiru 54 poena. Hrvatska publika nam je dala 12 poena, narod iz Slovenije 5, Švajcarci 5 poena, publika iz Austrije takođe 5 poena, publika sa Malte 3, i Albanci 2 poena. 

Republika

Foto: Youtube.com/printscreen/Eurovision Song Contest

Teya Dora završila na 17. mestu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sale

12.05.2024 11:18

A kome je Srbija dala glasove?