OVO JE BEJBI LAZANJINA VERENICA! Hrvat stigao u Zagreb u pratnji svoje IZABRANICE! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.05.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski predstavnik se ne odvaja od svoje najveće ljubavi!

OVO JE BEJBI LAZANJINA VERENICA! Hrvat stigao u Zagreb u pratnji svoje IZABRANICE! (FOTO)

Foto: Credit: Jessica Gow/TT / AFP / Profimedia

Bejbi Lazanja, hrvatski predstavnik na ovogodišnjoj Evroviziji, sleteo je u Zagreb nešto posle 13 časova, prenosi "Avaz". Drugoplasirani takmičar se odmah zaputio ka Trgu bana Josipa Jelačića, gde je organizovan svečani doček za njega. Hrvatska avio-kompanija podelila je sliku Bejbi Lazanje iz aviona, koji je pozirao sa svojom verenicom Elizabetom.

Kako je još najavljeno, okupljene na trgu u Zagrebu zabavljaće, između ostalih i bivši hrvatski predstavnici na Eurosongu Let 3, Tatjana Matejaš Tajči u pratnji Ante Gele i benda i Emilija Kokić. Voditelj programa je Miljenko Cvitković Minja, prenosi "Dnevnik.hr".

Sa događaja su se obratili članovi Leta 3, koji su otkrili da jedva čekau da vide Bejbi Lazanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Let 3 (@let_3)

Grad Zagreb ranije je pozvao sve da dođu kako bi dočekali Lazanju, koji je Hrvatskoj doneo najbolji plasman ikada na Evroviziji.

- Pozivamo sve građane i ljubitelje muzike da pozdrave i dočekaju našeg Marka na glavnom gradskom trgu gde će od 13:00 biti organizovan prigodan program dočeka - poručili su iz Grada Zagreba, a gradonačelnik Tomislav Tomašević rekao je da su se odlučili na to nakon što su iz Lazanjinog tima potvrdili da žele doček.

- On je pobednik po glasanju publike i smatramo da zaslužuje doček. Iskreno mislim da bi glasanje žirija trebalo ukinuti i ostaviti samo glasanje publike. Jasno je da tu ima puno politike i geopolitike i ključno je na kraju ko je miljenik publike, a to je Bejbi Lazanja - rekao je on.

Republika

Foto: Credit: Jessica Gow/TT / AFP / Profimedia

Bejbi Lazanja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading